Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Qlandia je zdaj Supernova

Qlandia je zdaj Supernova

Dežela nakupov in zabave se je pridružila največji skupini nakupovalnih centrov v Sloveniji.

Nakupovalni centri Qlandia z več kot 10-letno tradicijo zagotavljanja odlične nakupovalne izkušnje so od 1. 1. 2020 del velike skupine 25 nakupovalnih centrov Supernova v Sloveniji. Pomembno pridružitev bodo v nakupovalnih centrih Supernova Qlandia proslavili z nagradami za obiskovalce (veliki nagradni sklad v obliki Darilnih kartic Supernova in drugih materialnih nagrad) in z dobrodelnim skladom, katerega bodo prek Zveze prijateljev mladine Slovenije podarili družinam, ki jih je COVID kriza najbolj prizadela.

Boljši pod močno krovno znamko Supernova

Z obsežno širitvijo v letu 2020 skupina Supernova krepi svoj položaj na slovenskem trgu, tako na nivoju skupine kot na nivoju posameznega nakupovalnega centra. »Močna, enotna in mednarodno prepoznavna blagovna znamka Supernova bo s svojo prisotnostjo v skoraj vseh slovenskih regijah dodatno okrepila svoj položaj, kjer do sedaj ni bila prisotna. Visoko prepoznavnost in ugled nakupovalnega centra z izjemno ponudbo priljubljenih znamk skupina Supernova že goji v ljubljanski regiji ter na primorskem in v mariborskem okolišu. Z novimi okrepitvami pa želimo ta ugled ponesti širše, v vse konce Slovenije, in želimo še naprej okrepiti naš položaj kot vodilni na trgu v Sloveniji,« je povedal Paul Merdzo, direktor skupine Supernova.

Darilna kartica Supernova

Ena izmed številnih prednosti v razširjeni skupini Supernova je Darilna kartica Supernova, ki postopoma širi svoje prodajne kanale in možnosti koriščenja. Do konca meseca julija bo v vseh nakupovalnih centrih Supernova Qlandia možen nakup Darilne kartice Supernova, katero bodo lahko kupci zaenkrat koristili v  10 nakupovalnih centrih Supernova po vsej Sloveniji.

To pomeni, da bodo darilno kartico lahko unovčili v naslednjih nakupovalnih centrih Supernova: Ljubljana Rudnik, Ljubljana Šiška in Nova Gorica (kot do sedaj) in v novo pridruženih nakupovalnih centrih Supernova Qlandia v Mariboru, na Ptuju, v Krškem, Novem mestu, Kamniku, Kranju in Novi Gorici. Tako bo Darilna kartica Supernova postala najbolj zaželeno darilo, saj bo omogočala največjo izbiro v skupaj več kot 700 trgovinah s široko in izjemno ponudbo, ki izpolnjuje najlepše želje.

V naslednji fazi integracije bo darilna kartica uvedena v vseh preostalih 15 nakupovalnih centrih Supernova skupine Supernova, s čimer se bodo še dodatno razširile možnosti za še boljšo nakupovalno izkušnjo.

Poleg možnosti nakupa Darilne kartice Supernova na prodajnih točkah v centrih, pa je 19. junija zaživela popolnoma prenovljena in posodobljena online trgovina: www.supernova-kartica.si. Tu lahko zelo enostavno naročite Darilno kartico Supernova kot fizična ali pravna oseba in jo po želji tudi personalizirate z lastno fotografijo. Darilno kartico lahko kupite v fizični obliki in jo prejmete s poštno pošiljko, lahko jo prevzamete osebno v centru ali pa jo takoj ob plačilu prejmete kot e-darilno kartico po elektronski pošti.

Proslavimo z donacijo Zvezi prijateljev mladine Slovenije

Namesto z velikimi pompoznimi dogodki so se v skupini Supernova odločili, da bodo pridružitev Supernova Qlandia nakupovalnih centrov skupini Supernova proslavili nekoliko drugače. V soju gospodarskih posledic, ki jih je prinesla epidemija COVID-19, so v skupini sklenili pomagati tistim, ki jih je kriza najbolj prizadela. S posebno dobrodelno aktivnostjo želijo doseči cilj – donacijo 4.500 € – ki bo prek Zveze prijateljev mladine Slovenije prišla v roke družin, katerih socialni položaj se je v času COVID krize še dodatno poslabšal in so bile potisnjene še bolj na obrobje. Vsak posameznik (fizična oseba) lahko prispeva k višjemu znesku donacije tako, da kupi Darilno kartico Supernova prek spleta.

Pomagajte tudi vi na www.supernova-kartica.si.

V imenu prejemnika donacije je zahvalo izrekla ga. Breda Krašna, generalna sekretarka ZPM Slovenije: »Zveza prijateljev mladine Slovenije se v imenu vseh 109 društev in v imenu vseh otrok ter družin, ki jim bomo z donacijo Supernove pomagali, iskreno zahvaljuje za pomoč. Vsaka donacija nam pomeni ogromno. Žarimo od veselja, ko se vsi skupaj trudimo za lepšo družbo, ker nam je mar za otroke in ker bi jim radi omogočili lepo in brezskrbno otroštvo. Kot si jo zaslužijo vsi otroci. Hvaležni smo, da nas je Supernova povabila k akciji. Verjamemo, da bomo naredili eno lepo zgodbo in morda ne bo zadnja.«

Vabljeni v nakupovalne centre Supernova Qlandia z novo podobo in nagradno igro

Tekom junija in julija bodo vsi nakupovalni centri Supernova Qlandia zaživeli v novi podobi. Poleg novega napisa na pročelju oz. strehi vseh 7 nakupovalnih centrov in s tem odmika od prepoznavne ‘QL’ oranžne barve, boste v centrih naleteli tudi na velike rdeče talne nalepke s skrivnostnimi črkami. Gre za zabavno nagradno igro, v kateri lahko do 31. 8. 2020 sodeluje prav vsak obiskovalec nakupovalnih centrov Supernova Qlandia. Poiščite vseh devet nalepk, sestavite geslo in sodelujte z oddanim računom v žrebalno skrinjico ali prek spletne strani, ki se skriva v QR kodi na plakatu v centru.

Vaša priljubljena dežela nakupov in zabave se je zapisala med zvezde in postala del skupine Supernova.

Še vedno tukaj za vas, vaše dnevne nakupe, druženja in modne izbire.