Naslovnica / Črna kronika / Razgrajaška soseda, sedem ukradenih steklenic alkohola in čudne podnajemnikove rože

Razgrajaška soseda, sedem ukradenih steklenic alkohola in čudne podnajemnikove rože

V teh dneh je vroče tudi kamniškim policistom in policistkam, ki so se morali v minulem tednu ubadati z zaletavimi voznicami, sovražno nastrojenimi sosedi, ukradenimi steklenicami alkohola, drogami in celo gorskimi nesrečami.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 20.06. do 26.06.2016)

Z avtom “na pašo”
20.06.2016 – Na regionalni cesti Stahovica – Črnivec se je zgodila prometna nesreča v kateri je voznica osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča, zapeljala na travnik. V prometni nesreči se ni poškodovala, z nepredvideno “pašo”, pa je na vozilu povzročila za kaka dva “jurja” materialne škode.

Voznici trčili v Mostah
21.06.2016 – V Mostah pri Komendi je, zaradi izsiljevanja prednosti, prišlo do trčenja med dvema voznicama. V nesreči so bile lažje poškodovane tri osebe, zanje pa so na kraju poskrbeli reševalci NMP Kamnike za njih na kraju poskrbelo zdravstveno osebje ZD Kamnik. V prometni nesreči je nastala tudi materialna škoda za cca. 5.700 €. Zoper povzročiteljico je bila izdana globa.

Sprta soseda sta razgrajala
21.06.2016 – Policisti PP Kamnik so na eni izmed ulic v Kamniku posredovali v sporu med dvema sosedoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se soseda sprla zaradi zemljišča. Ker sta ob tem kršila javni red in mir, so jima policisti na kraju izdali globo za prekršek.

Nesreča zaradi napačnega razvrščanja v krožišču
22.06.2016 – Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je v krožnem križišču pri Qlandiji prišlo do prometne nesreče. Na kraju je bilo ugotovoljeno, da je do prometne nesreče med dvema voznikoma osebnih avtomobilov prišlo zaradi napačnega razvrščanja enega izmed njiju. V prometni nesreči je nastala materialna škoda za cca. 1.500 eurov, do telesnih poškodb pa ni prišlo. Na kraju je bila povzročitelju izdana globa za prekršek.

Ukradel 7 steklenic alkohola
23.06.2016 – V trgovini na Perovem je neznanec s prodajne police odtujil 7 steklenic z alkoholno pijačo. Na podlagi zbranih obvestil bodo policisti zoper storilca podali kazensko ovadbo. Žeja je pa res hudič, kajne?

Na bazenu ukradel telefon
23.06.2016 – Neznanec je na kamniškem bazenu odtujil mobilni telefon znamke Samsung vreden okoli 360 €. Policisti zbirajo obvestila in bodo na sodišče podali kazensko ovadbo.

Vdor v elektronsko pošto
24.06.2016 – Na PP Kamnik se je zglasil občan in prijavil, da so njegovi mladoletni hčerki vdrli v elektronsko pošto, preko katere sedaj neznanci pošiljajo nespodobna sporočila. Z občanom je bil opravljen razgovor. Policisti bodo po zbranih obvestilih na sodišče podali kazensko ovadbo.

Sum prepovedane droge
24.06.2016 – Patrulja PP Kamnik je imela v postopku mlajšega moškega, ki je imel v posesti manjšo vrečko s belo snovjo, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Snov so policisti zasegli in poslali v analizo. Po pridobljenih rezultatih analize bodo policisti ustrezno ukrepali.

Podnajemnik gojil čudne rože
25.06.2016 – Na policijsko postajo je poklicala občanka, ki je v sobah, ki jih oddaja našla cvetlični lonec z rastlino za katero sumi, da je konoplja. Policisti so rastlino zasegli in jo bodo poslali v analizo, po pridobljenih rezultatih analize bodo ustrezno ukrepali.

Nesreča v gorah
26.06.2016 – Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je prišlo do gorske nesreče na plezališču Sivnice. Na kraj so odšli Kamniški gorski reševalci, ki so poškodovanega oskrbeli, nato pa je bil s helikopterjem prepeljan v dolino. Na srečo je šlo za lažjo poškodbo.