Naslovnica / NOVICE / Razpis za upravljanje z Domom v Kamniški Bistrici

Razpis za upravljanje z Domom v Kamniški Bistrici

V Domu Kamniški Bistrici se še vedno izvajajo nujna investicijska dela, saj bomo s tem omogočili nemoteno upravljanje in uporabo s strani obiskovalcev. Smo v fazi projektiranja celotnih investicijskih del, kljub temu pa smo pred samim projektiranjem že začeli z gradbenimi deli, kot so: odstranjevanje opažev, starega ogrevalnega cevovoda, ploščic in delno tudi električno napeljavo. Dom, kot objekt, uživa zaščito Zavoda za spomeniško varstvo, zato v Meščanski korporaciji tudi tesno sodelujemo z uslužbenci zavoda.

Pregled in odvoz neuporabnih ter poškodovanih predmetov, pohištva in ostalih stvari je potekal že pred dvema tednoma. Trenutno potekajo ogledi in načrtovanja del z vodoinšalaterjem, mizarjem, električarjem in pleskarjem, v MKK pasmo se odločili tudi za nakup nove točilne mize oz. “šanka”, saj je bil prejšnji v izredno slabem stanju. Do zdaj je bilo tudi ugotovljeno, da so skoraj vse instalacije potrebne temeljite obnove, ali pa jih bo potrebno popolnoma zamenjati. Enako je tudi z centralno kurjavo. Prav tako bo potrebno obnoviti vse stene in lesene opaže, saj je bivši najemnik, PD Matica, z nespametnimi manjšimi obnovami naredil še več škode, kakor smo si prvotno predstavljali.

Dom bo tudi dobil nova notranja vrata, poleg tega pa bo velika večina pohištva in ostalih predmetov novih. S pročelja glavnega vhoda bomo odstranili tudi vse reklame in table, ki so kazile dom in naravo obdano z njim.

Ker si v Meščanski korporaciji Kamnik prizadevamo, da obiskovalci Kamniške Bistrice uživajo v neokrnjeni naravi ob dobri pogostitvi, vabimo vse zainteresirane, ki so željni sodelovanja v prijetnem kolektivu, k prijavi.

Iščemo kandidate za delovna mesta vse od natakarjev, kuharjev, skrbnikov, hišnika in skrbnika.

Ker upamo, da bomo dom za goste odprli že meseca aprila, pozivamo vse, ki imajo željo pri sodelovanju obratovanja doma, naj se javijo na e-mail: dom@mkkas.si ali preko pošte:

Meščanska korporacija Kamnik
Maistrova 4
1240 Kamnik
.
Rok prijave je do 21.2.2023

Vse ki se bodo prijavili, vas bomo kasneje tudi vljudno povabili na razgovor. Ko bo znan oskrbnik, pa bomo temu našli tudi primerno planinsko društvo za obratovanje.

Objave glede razpisa in stanja doma še sledijo, zato nas spremljajte na naši spletni strani: mkkas.si

Meščanska korporacija Kamnik

 

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve