Naslovnica / Napovedi in obvestila / S kosilom ali večerjo do brezplačne vozovnice na Veliko planino

S kosilom ali večerjo do brezplačne vozovnice na Veliko planino

Kljub temu, da na Veliki planini ni dovolj snega, ki bi omogočal kake intenzivnejše zimske radosti, je na Veliki planini vseeno prav lepo in luštno, za nameček pa na Veliki planini za vikende običajno pripravijo tudi različne zanimive ugodnosti.

gostilna pod zicnico

Ta vikend

Brezplačna vozovnica za nihalko in sedežnico

 

menu vp vikend bpTudi v tem vikendu so v Gostilni Pod žičnico pripravili odlično in ugodno ponudbo.

Dišalo bo namreč po divjačinskem golažu, bolj lačnim pa priporočajo popolni burger s hrustljavim krompirčkom, ker pa pravega obeda ni brez sladice, pa ponujajo še odlične skutine štruklje in jabolčni zavitek.

Svojevrstna sladica pa se ta vikend ponuja v ugodnosti, saj boste ob naročilu dveh menijev oz. dveh glavnih jedi, prejeli tudi BREZPLAČNO VOZOVNICO za nihalko in sedežnico.

Valentinovo

Brezplačne vozovnice za Valentinovo

 

valentinov menu vpBliža se čas zaljubljencev – Valentinovo, ko si boste z ljubljeno osebo naklonili posebne pozornosti, ali se odpravili na romantičen izlet in nato razvajali v odličnih dobrotah.

Valentinov večer lahko preživite tudi v Gostilni Pod žičnico pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino, kjer v soboto, 13.2.2016, za vas pripravljajo poseben Valentinov meni »Romeo« in »Julija«, vsi, ki se boste odločili, da romantičen večer v dvoje preživite ob obedu v Gostilni Pod žičnico, pa boste deležni tudi posebnega presenečenja, saj boste po romantični večerji prejeli tudi brezplačni vozovnici za nihalko na Veliko planino. Izlet v dvoje na Veliko planino, pa je vedno romantičen, mar ne?

Več o menijih in ponudbi www.velikaplanina.si

Rezervacije  051/341 406 ali info@velikaplanina.si

 

Vljudno vabljeni in dobrodošli v Gostilni Pod žičnico in na Veliki planini.

velika planina logo
PROMO

X