Naslovnica / NOVICE / Sašo Rebolj še naprej ostaja direktor Zdravstvenega doma Kamnik

Sašo Rebolj še naprej ostaja direktor Zdravstvenega doma Kamnik

Svet javnega zavoda Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik je v petek, 14. 6. 2019, v zvezi z izbirnim postopkom novega direktorja, na dopisni seji sprejel sklep, da med tremi prijavljenimi kandidati, ki so se potegovali za omenjeno delovno mesto, imenuje Saša Rebolja dr. med, spec. Druž. Med., ki bo, po potrditvi ustanoviteljev zavoda, nastopil še en direktorski mandat.

Za dokončno podaljšanje mandata Saša Rebolja oz. ponovno imenovanje na mesto direktorja, mora Svet zavoda Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik, skladno s statutom, sicer pridobiti še soglasje obeh občin ustanoviteljic, kar pa bo, glede na razmeroma dobro delo oz. stanje osrednjega kamniškega zdravstvenega zavoda, bržkone zgolj formalnost.

Po neuradnih podatkih naj bi dr. Sašo Rebolj, kot edini izmed treh prijavljenih kandidatov, edini izpolnjeval pogoje razpisa, po mnenju predsednice sveta javnega zavoda dr. Tjaše Schwarzbartl, pa je izbira direktorja oz. direktorice ZD Kamnik potekala v skladu z veljavnim statutom, vsi triji kandidati, ki bi morda menili, da je tekom postopka morda prišlo do kakih nepravilnosti, pa imajo možnost vložitve pritožbe.

X