Naslovnica / Črna kronika / Skrivnostna prometna nesreča v Kamniški Bistrici

Skrivnostna prometna nesreča v Kamniški Bistrici

Neznani voznik osebnega vozila se je pri vožnji iz Kamniške Bistrice zaletel v odbojno ograjo, v nesreči pa je bila ena oseba poškodovana.

Včeraj popoldne, nekaj pred 15. uro, so bile kamniške urgentne službe obveščene, da je na cesti iz Kamniške Bistrice, nedaleč od spodnje postaje nihalke na Veliko planino, prišlo do prometne nesreče s poškodovanim udeležencem.

Na prizorišču nesreče so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so kraj nesreče najprej protinaletno in protipožarno zavarovali, do prihoda policistov zavarovali sledi prometne nesreče obenem pa poskrbeli tudi za usmerjanje prometa.

Do prihoda reševalne ekipe NMP Kamnik so gasilci poškodovani osebi nudili prvo pomoč, zaradi možnosti, da je bilo v nesreči udeleženih še več oseb, pa so pregledali tudi bližnjo okolico.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bilo v omenjeni nesreči udeleženo eno osebno vozilo, do sedaj pa so policisti uspeli ugotoviti, da je neznani voznik osebnega vozila vozil iz smeri Kamniške Bistrice proti Stahovici in se pri tem v ovinku zaletel v odbojno ograjo.

Na kraju je bila izsledena ena oseba, ki je bila lažje poškodovana, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin nesreče, nakar bodo izvedli ustrezen ukrep.

Foto: PGD Kamnik