Naslovnica / ŠPORT / Slovesen podpis pogodbe za Evropsko prvenstvo v gorskih tekih na Veliko planino leta 2017

Slovesen podpis pogodbe za Evropsko prvenstvo v gorskih tekih na Veliko planino leta 2017

V poročni dvorani Občine Kamnik je bila danes dopoldne slovesno podpisana pogodba za organizacijo 16. Evropskega prvenstva v gorskih tekih, ki bo prihodnje leto, v izvedbi Kluba gorskih tekačev Papež, potekalo v občini Kamnik.

16. Evropsko prvenstvo v gorskih tekih na Veliko planino bo ena izmed največjih in najpomembnejših športno-atletskih prireditev, ki jih bo v prihodnjih letih gostila Slovenija.

pogodba-ep-2017-48

Lahko rečemo, da gre za še enega v vrsti številnih velikih podvigov ter rezultatov uspešnega dela Kluba gorskih tekačev Papež, ki je, pod vodstvom predsednika Dušana Papeža, že leta 2010 uspešno izvedlo tekmo svetvonvega prvenstva, ki je bila izvedena na progi med Stranjami in Veliko planino, na isti progi na kateri bo leta 2017 predvidomapotekalo tudi 16. Evropsko prvenstvo v gorskih tekih.

pogodba-ep-2017-41

V prisotnosti številnih gostov in predstavnikov medijev, so pogodbo za izvedbo mednarodnega športnega dogodka podpisali Gabriela Sazbo, delegatka Evropske atletske zveze, Roman Dobnikar, predsednik Atletske zveze Slovenije ter, kot predstavnik občine gostiteljice, župan Marjan Šarec.

pogodba-ep-2017-52

Kot že rečeno, bo organizacija in izvedba 16. Evropsk3ga prvenstva v gorskih tekih zaupana Klubu gorskih tekačev Papež, ki se je odlično izkazal že ob organizaciji tekme svetovnega prvenstva leta 2010, nedvomno pa bo šlo za enega izmed največjih športnih dogodkov, kar jih je kdajkoli gostil Kamnik.

Dušan Papež, predsednik KGT Papež s podpisano pogodbo o organizaciji EP v gorskih tekih 2017.

Dušan Papež, predsednik KGT Papež, s podpisano pogodbo o organizaciji EP v gorskih tekih 2017.