Naslovnica / Napovedi in obvestila / Številne novosti v ponudbi in skorajšnje spremembe cen storitev KKS Kamnik

Številne novosti v ponudbi in skorajšnje spremembe cen storitev KKS Kamnik

V Zavodu KKS Kamnik bomo zaradi spremembe poslovnih modelov nekaterih izdajateljev televizijskih programov s 1.6.2017 spremenil cene naročniških digitalnih paketov.

Cenejši osnovni paket

Osnovni digitalni paket se bo iz 13,20€ pocenil na 9,90€, Razširjeni digitalni paket pa se iz 3,90€ podraži na 9,20€. Za vse uporabnike, ki imajo sklenjeno naročnino za oba paketa je skupna podražitev 2,00€ mesečno.

Obstoječi uporabniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, bodo imeli med 1.5.2017 in 15.6.2017 brez odpovednega roka pravico, da brez plačila stroškov predčasne prekinitve naročniškega razmerja  odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo.

Preureditev programske sheme

Zaradi podpisa novih pogodb s programskimi ponudniki in vključitve novih televizijskih programov smo se odločili tudi za preureditev programske sheme.  Iz Osnovnega digitalnega paketa bo 12 programov vključenih v Razširjeni digitalni paket.

Nov Prestiž paket

Zasnovan bo tudi nov digitalni paket – Prestiž paket – kateri bo v začetku vseboval 30 programov (tudi 12 programov iz Razširjenega digitalnega paketa). Cena novega paketa bo 4,90€ mesečno. Za sprejem paketa je nujna digitalna kartica. Naročniki, ki že imajo aktivno kartico bodo paket lahko naročili v pisarni Zavoda na že obstoječo opremo. Novo in natančno programsko shemo si lahko ogledate na spletni strani Zavoda KKS Kamnik.

Balkan paket

V »testni« ponudbi je bil že dalj časa tudi Balkan paket, s programskimi vsebinami bivše republike Jugoslavije. Od 1.6.2017 dalje pa bo paket, v katerem je vključenih 37 programov, postal plačljiv 4,50€ mesečno. Vsi uporabniki, ki imajo paket že testno aktiviran, bodo v naslednjih dneh na dom prejeli dopis s priloženim soglasjem, s katerim se bodo opredelili o nadaljnji uporabi paketa.

NOVO: Mobilna telefonija in telefoni

Pripravljena je tudi storitev mobilne telefonije. Trenutno so na voljo 4 naročniški paketi:

  • Osnovni paket – 250min/250sms/250MB = 9,90€ z DDV
  • Napredni paket – 1000min/250sms/3GB = 15,90€ z DDV
  • Premium paket – neomejeno min / neomejeni sms / do 10GB = 24,90€ z DDV
  • ZaMlade paket – 0,05€min/0,05€sms/do 10GB = 16,90€ z DDV

Ob naročniški vezavi je na obroke možen tudi nakup mobilnih aparatov. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani www.kks-kamnik.si, skupaj z že aktualno ponudbo ostalih telekomunikacijskih naprav.

Še vedno je aktivna naročniška akcija Pomlad v dvoje – Obstoječi naročnik pripelje novega naročnika in oba 3 mesece koristita 50% popust.

Nova Facebook stran

V mesecu aprilu je bila ustanovljena tudi Facebook stran Zavoda KKS Kamnik, preko katere bomo lahko obveščali naše naročnike. Vljudno vabljeni, da jo »všečkate«.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve