Naslovnica / Napovedi in obvestila / Številne novosti v ponudbi in skorajšnje spremembe cen storitev KKS Kamnik

Številne novosti v ponudbi in skorajšnje spremembe cen storitev KKS Kamnik

V Zavodu KKS Kamnik bomo zaradi spremembe poslovnih modelov nekaterih izdajateljev televizijskih programov s 1.6.2017 spremenil cene naročniških digitalnih paketov.

Cenejši osnovni paket

Osnovni digitalni paket se bo iz 13,20€ pocenil na 9,90€, Razširjeni digitalni paket pa se iz 3,90€ podraži na 9,20€. Za vse uporabnike, ki imajo sklenjeno naročnino za oba paketa je skupna podražitev 2,00€ mesečno.

Obstoječi uporabniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, bodo imeli med 1.5.2017 in 15.6.2017 brez odpovednega roka pravico, da brez plačila stroškov predčasne prekinitve naročniškega razmerja  odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo.

Preureditev programske sheme

Zaradi podpisa novih pogodb s programskimi ponudniki in vključitve novih televizijskih programov smo se odločili tudi za preureditev programske sheme.  Iz Osnovnega digitalnega paketa bo 12 programov vključenih v Razširjeni digitalni paket.

Nov Prestiž paket

Zasnovan bo tudi nov digitalni paket – Prestiž paket – kateri bo v začetku vseboval 30 programov (tudi 12 programov iz Razširjenega digitalnega paketa). Cena novega paketa bo 4,90€ mesečno. Za sprejem paketa je nujna digitalna kartica. Naročniki, ki že imajo aktivno kartico bodo paket lahko naročili v pisarni Zavoda na že obstoječo opremo. Novo in natančno programsko shemo si lahko ogledate na spletni strani Zavoda KKS Kamnik.

Balkan paket

V »testni« ponudbi je bil že dalj časa tudi Balkan paket, s programskimi vsebinami bivše republike Jugoslavije. Od 1.6.2017 dalje pa bo paket, v katerem je vključenih 37 programov, postal plačljiv 4,50€ mesečno. Vsi uporabniki, ki imajo paket že testno aktiviran, bodo v naslednjih dneh na dom prejeli dopis s priloženim soglasjem, s katerim se bodo opredelili o nadaljnji uporabi paketa.

NOVO: Mobilna telefonija in telefoni

Pripravljena je tudi storitev mobilne telefonije. Trenutno so na voljo 4 naročniški paketi:

  • Osnovni paket – 250min/250sms/250MB = 9,90€ z DDV
  • Napredni paket – 1000min/250sms/3GB = 15,90€ z DDV
  • Premium paket – neomejeno min / neomejeni sms / do 10GB = 24,90€ z DDV
  • ZaMlade paket – 0,05€min/0,05€sms/do 10GB = 16,90€ z DDV

Ob naročniški vezavi je na obroke možen tudi nakup mobilnih aparatov. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani www.kks-kamnik.si, skupaj z že aktualno ponudbo ostalih telekomunikacijskih naprav.

Še vedno je aktivna naročniška akcija Pomlad v dvoje – Obstoječi naročnik pripelje novega naročnika in oba 3 mesece koristita 50% popust.

Nova Facebook stran

V mesecu aprilu je bila ustanovljena tudi Facebook stran Zavoda KKS Kamnik, preko katere bomo lahko obveščali naše naročnike. Vljudno vabljeni, da jo »všečkate«.