Naslovnica / ŠPORT / Teniški turnir na igriščih “Pod Skalco

Teniški turnir na igriščih “Pod Skalco

V času Dnevov narodnih noš se je že 25. leto povrsti odvijal teniški turnir. Potekal je na igriščih društva »Pod skalco«, znotraj avtokampa v Kamniku. Našim članom smo ponudili možnost,da se pomerijo med seboj ob zaključku sezone. Preživeli smo športno aktivni dan, obdan s polno smeha in meglenim vremenom, ki pa nas ni oviral pri sproščenem vzdušju.

Turnir posameznikov je potekal v soboto, 9. septembra, s pričetkom ob 8.uri. S pomočjo žreba smo določili, kdo bo igral s kom. In boji so se lahko pričeli. Borba je bila huda, saj se je vsak boril po svojih najboljših močeh. Vreme nam je malo ponagajalo zjutraj s kančkom meglice ampak nas to ni motilo in smo nadaljevali z boji. Pozno popoldne smo dobili zmagovalca zaključnega turnirja letošnje sezone.

Najboljšo teniško pripravljenost, je pokazal Zoran Poljanšek, za njim je bil takoj Primož Pestotnik, takoj pa jima je sledil Mujo Pramenko.

Sledilo je zasluženo kosilo. Po dobrem okrepčilu je sledilo razglasitev rezultatov. Najboljši trije so bili deležni pokalov, drugi pa so dobili tolažilne nagrade. Brez skupinske slike, seveda, ni šlo. Za glasbeno popestritev in sprostitev pa so poskrbeli kar tenisači sami.

V društvu pozdravljamo takšna srečanja, saj lahko na tak način člani društva preživijo sproščen in nekoliko drugače preživet prosti čas, ki ga v današnjih časih še kako potrebujemo. Če pa se med njimi spletejo še kakšna prijateljstva, pa še toliko boljše.

Mateja Lisjak

X