Naslovnica / Črna kronika / Tragična nesreča: Cesta je vzela novo mlado življenje

Tragična nesreča: Cesta je vzela novo mlado življenje

Nekaj po 20. uri je na regionalni cesti Kamnik-Ločica, v kraju Buč, prišlo do tragične prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil mlajši voznik iz okolice Špitaliča.

Do tragične nesreče je prišlo v Buču, nekako pri odcepu za Pirševo, kjer je mlajši voznik vozila znamke BMW, ki je bil v vozilu sam, predvidoma zaradi prevelike hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s cestišča in nekaj naprej, na brežini pod cesto, priletel v debelejše drevo, na katerem se je vozilo domala povsem zmečkalo in raztreščilo.

Kljub temu, da so na kraj nesreče zelo hitro prihiteli gasilci PGD Kamnik, ki so ukleščenega voznika iz razbitin uspeli rešiti šele s tehničnim posegom, mlademu vozniku žal niso mogli več pomagati, saj so iz razbitin potegnili zgolj njegove posmrtne ostanke, tragično preminuli mladenič pa je, po prvih ugotovitvah, bržkone hipno preminul že ob samem trčenju.

Policisti okoliščine in kraj nesreče še podrobno preiskujejo, zato podrobnosti o okoliščinah, ki so pripeljale do nesreče, zaenkrat še niso znane.

Zaradi podobnega ogleda kraja dogodka, je cesta Kamnik-Ločica, v kraju Buč, zaprta za ves promet v obe smeri, obvoz pa je, za tiste, ki pot poznate, mogoč preko zaselka Sidol.

Pričakovati je, da bo cesta za ves promet zaprta še kar nekaj časa.