Naslovnica / Napovedi in obvestila / Trenutki za sproščanje v Termah Snovik – Cikel 4. delavnic v mesecu aprilu

Trenutki za sproščanje v Termah Snovik – Cikel 4. delavnic v mesecu aprilu

Trenutki za sproščanje v Termah Snovik odpirajo vprašanja iz našega vsakdana in ponujajo odgovore nanje. Na praktičen način prikažejo kako s pomočjo pravilnega dihanja, čuječnosti in meditacije obvladati življenjske izzive. Delavnice se zaključijo z vodeno vizualizacijsko meditacijo, ki pripomore pri kreiranju rešitev.

Delavnice v mesecu aprilu:

Uvajanje dobrih navad

Petek, 5. 4. 2019 ob 18.00

Pogosto vemo katere navade pozitivno vplivajo na zdravje in dobro počutje. Vendar jih kar ne moremo uvesti v naše življenje. Odlašamo s pričektom aktivnosti ali prehitro obupamo. Na delavnici se boste seznanili s tem kako uvajati dobro navado. Kako se motivirati pri začetku aktivnosti in kako vztrajati v njej dokler ta ne preide v navado.

“Najprej izoblikujemo navade, potem pa navade izoblikujejo nas.” John Dryden

Moč pozitivnega mišljenja

Petek, 12. 4. 2019 ob 18.00

Z nekaj vaje in vztrajnostjo lahko pozitivno mišljenje izboljša kakovost vašega življenja. Na delavnici boste spoznali kako pozitivno mišljenje vpliva na naše počutje in življenje nasploh ter kako uvajati pozitivno mišljenje v vaš vsakdan.

»Vaše prepričanje postane vaša misel. Vaše misli postanejo vaše besede. Vaše besede postanejo vaša dejanja. Vaša dejanja postanejo vaše navade. Vaše navade postanejo vaš značaj. Vaš značaj postane vaša usoda.« Mahatma Gandi

S hvaležnostjo do sreče

Petek, 19. 4. 2019 ob 18.00

Hvaležnost je pomembna sestavina pozitivnega mišljenja, zato je prav, da jo bolj podrobno predstavimo. Pogosto opazimo tisto česar si želimo, česar nimamo, medtem ko to kar imamo ne cenimo dovolj. A ravno hvaležnost nam daje moč, daje življenju lepoto in daje možnost, da življenje postane prizanesljivo. Na delavnici bomo spoznali kako hvaležnost postane naš način življenja.

»Hvaležnost vidi božansko v vsakdanjem.« Elizabeth Clare Prophet

Miren spanec

Petek, 3. 5. 2019 ob 18.00

Nespečnost je pogosta težava, ki prizadane delovanje telesa, uma in duha. Vpliva na naše čustvovanje, delovno aktivnost, mišljenje in učenje, dobro počutje, pozornost in tudi zdravje. Na delavnici se bomo spoznali – za boljši spanec.  Delavnica se zaključi z vizualizacijsko vodeno meditacijo za boljši spanec.

Informacije

Trajanje posamezne delavnice: 60 min
Cena vseh 4 delavnic: 45 €
Cena posamezne delavnice : 14  €

Informacije in rezervacije: 01-8344-100, info@terme-snovik.si

O predavateljici

Delavnice vodi Martina Klodič, andragoginja in magistrica hortikultre,  licencirana inštruktorica dihanja po programu Oxygen adventage. Posameznikom, manjšim skupinam in podjetjem pomaga pri obvladovanju stresa in upravljanju z intenzivnimi čustvi, kar se kaže v boljših medosebnih odnosih, zbranosti in boljšem splošnem počutju.

Je večna optimistka in na svet gleda skozi prizmo pozitivizma. Veseli jo nenehno pridobivanje novih znanj. Radovednost, pristnost in prisotnost v trenutku so njen način življenja. Navdih jemlje iz narave. Kot pravi so ljudje njeni najboljši učitelji, narava pa njega najboljša učilnica. Delavnice najraje vodi v naravi in vanje vkjlučuje zdravilna zelišča in zeliščne pripravke med katerimi so ji najbolj pri srcu hidrolati.

Na podlagi znanja in izkušenj v različnih panogah je razvila programa Umetnost dihanja in 7 stopnic do uspeha. Prepričana je, da univerzalnega recepta za osebni ali poslovni uspeh ni, zato je zasnovala programa na način, da udeleženci pridejo do samospoznanj. Odkrijejo sebi lasten način za doseganje zastavljenih ciljev, za osebnostno in poslovno rast ter za ohranjanje zdravja.