Naslovnica / NOVICE / Uničena “klopca ljubezni” na Veliki planini

Uničena “klopca ljubezni” na Veliki planini

Priljubljene klopce ljubezni na Veliki planini ni več, saj jo je očitno nekdo namenoma uničil, na mestu, kjer je bila postavljena, pa ležijo le še njeni žalostni ostanki.

Le kdo bi vedel komu je bila napoti t.i. klopca ljubezni na Veliki planini. Sodeč po žalostnih fotografijah, ki nam jih je danes poslal naš bralec, prijetno srčkaste klopce, na kateri je z veseljem posedel marsikateri obiskovalec oz. parček, namreč ni več, na njenem mestu pa je moč najti zgolj še njene polomljene ostanke.

Kot je v sporočilu zapisal naš bralec, priljubljene klopce zagotovo ni uničil snežni plaz, po besedah naše bralke, ki je posredovala še nekaj fotografij uničene klopce, pa je iz njenih ostankov, ki jih je razmetane naokoli znosila na kup, moč razbrati, da je klopco nekdo zbrcal in razmetal.

 

Kdo se jo je lotil s takšno uničevalno silovitostjo utegne ostati večna velikoplaninska neznanka, dejanje pa se utegne v ljudskem izruočilu planine pripisati kar velikoplaninskim dovjim možem.

Če se je nad klopco morda znesel kak nesrečni zaljubljenec, ki mu je klop vzbudila otožen spomin na bivšo ali neuslišano ljubezen, pa mu sporočamo, da klopca zagotovo ni nič kriva. Glede na njegovo agresivnost in uničevalno škododelnost, pa ljubezni najbrž tudi ni vreden.

Naj se mu roka, s katero si krajša dolge zimske večere in s katero dela škodo, posuši skupaj s semenom.