Naslovnica / NOVICE / Uničeno Kamkolo v Šmarci

Uničeno Kamkolo v Šmarci

O tem, da so električna kolesa Kamkolo že nekajkrat postala tarča brezsmiselnega in nerazumljivega uničevanja, smo že poročali, eno izmed takšnih poškodovanih, če že kar uničenih Kamkoles, pa je moč najti tudi za cerkvijo sv. Mavricija v Šmarci.

O zapuščenem in poškodovanem, če ne že kar dodobra uničenem Kamkolesu, ki se nahaja za cerkvijo sv. Mavricija v Šmarci, nas je obvestil bralec, bržkone pa se omenjeno kolo, ki je bilo očitno deležno tudi “mehaničnih posegov”, tamkaj nahaja že kar nekaj časa.

 

S kakšnimi osebnostnimi motnjami in travmami, da ne omenjamo pomanjkanja inteligence in zdrave pameti, se mora ukvarjati oseba oz. osebe, ki se lotijo tovrstnega namernega uničevanja skupne lastnine vseh občanom, raje ne bi ugibali, bržkone pa so jim pri njihovem nečednem početju v pomoč tudi vsi tisti občani, ki tovrstno početje sicer opazijo, ampak se, češ, to se mene ne tiče, raje obrnejo stran, kot pa da bi vse skupaj naznanili.

No, mogče pa so šmarski škododelni pamži zgolj narobe slišali katero izmed pridig o farnem zavetniku sv. Mavriciju, ki je bil poveljnik tebajske vojske, medtem ko je, na svojo veliko nesrečo, v Šmarci zgolj zavetnik vojske škododelnih telebajskov.