Naslovnica / ŠPORT / Uspešni nastopi kamniških mlajših teniških veteranov

Uspešni nastopi kamniških mlajših teniških veteranov

Mlajši veterani Teniškega kluba Kamnik so v peti tekmi kamniško-domžalske lige zmagali še petič, a tokrat so se za zmago morali potruditi bolj kot na prejšnjih tekmah.

V tekmi proti Radomljam je bil rezultat po dvobojih posamezno namreč izenačen, tako da so morali za zmago dobiti obe tekmi dvojic. V dvobojih posamezno sta v konkurenci do 45 let Domen Sitar in Damjan Kropivšek presenetljivo gladko premagal svoja nasprotnika Aleša Mačka in Klemna Kadivnika, prav tako presenetljivo gladko pa je Igor Knez izgubil proti Žigi Šulinu.

V kategoriji nad 45 let je zaradi odsotnosti Dareta Kotnika moral zaigrati Peter Slapar, ki je proti Miranu Kraševcu “ujel” samo dve igri, Jure Lah je v dvoboju z Bojanom Borkom svojo nalogo spet opravil z odliko, Miri Mikuš pa je po slabem prvem nizu v dvoboju z Miranom Stefanovičem skoraj naredil preobrat, a na koncu vseeno izgubil.

V dvojicah je po prvih nizih kazalo odlično, saj so oba niza dobili, potem pa so gostje resno zapretili v dvoboju do 45 let, kjer sta v rekreativnem tenisu nepremagljiva Kadivnik in Maček dobila drugi niz proti Sitarju in Griljcu kar s 6/0, a sta omenjena po pravi drami in dveh zapravljenih “meč pointih” ter po “backend in the middle passingu” Domna Sitarja v tretjem nizu le uspela zmagati.

TK KAmnik

Kamniško-domžalska liga Kamnik Vs Radomlje 12:6

Dvoboji posamezno do 45 let

Koprivšek Damjan Vs Klemen Kadivnik  6/1 6/3
Sitar Domen Vs Aleš Maček 6/1 6/3
Knez Igor Vs Žiga Šulin   0/6 2/6

Dvoboji posamezno nad 45 let

Lah Jure Vs Bojan Borko 6/0 6/1
Mikuš Miro Vs Miran Stefanovič 1/6 4/6
Peter Slapar Vs Miran Kraševec 2/6 0/6

Dvoboj dvojic do 45 let

Grilc/Sitar Vs Kadivnik/Maček 7/5 0/6 12/10

Dvoboj dvojic nad 45 let

Lah/Mikuš Vs Borko/Stefanovič 6/4 6/1

X