Naslovnica / Črna kronika / V delovni nesreči s traktorjem je življenje izgubil 66-letni moški

V delovni nesreči s traktorjem je življenje izgubil 66-letni moški

V tragični delovni nesreči, do katere je v zgodnjih popoldanskih urah prišlo na travniku v Beli nad Motnikom, je življenje izgubil 66-letni moški, ki je bil že mrtev najden v bližini še delujočega traktorja.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bil voznik traktorja najden v bližini še vedno prižganega traktorja s priključkom za obračanje sena, vendar ni več kazal znakov življenja. Aktivnosti policistov na kraju trenutno še potekajo, vendar vzrok smrti voznika zaenkrat še ni jasen. Po prvih znanih ugotovitvah policistov na kraju dogodka, pa ni znakov, da bi bila smrt morda posledica kaznivega dejanja.

Kot smo uspeli neuradno izvedeti, zaenkrat še ni povsem jasno, ali je preminuli 66-letni voznik traktorja, ki je bil po dogodku najden kakih 15 do dvajset metrov sran od traktorja, umrl zaradi poškodb pri prevračanju traktorja, ali pa je bila smrt posledica morebitnih zdravstvenih težav, tako da bo natančen vzrok smrti bržkone pokazala šele obdukcija.

Na prizorišču nesreče so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, izključili traktor, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcev NMP Kamnik, policiji in pogrebni službi Komunalnega podjetja Kamnik pri prenosu pokojnika po strmi travnati brežini.