Naslovnica / Črna kronika / V gozdu Palovčah je bilo najdeno moško truplo

V gozdu Palovčah je bilo najdeno moško truplo

V bližini Zgornjih Palovč so bili včeraj zvečer najdeni posmrtni ostanki preminulega moškega, ki so jih iz gozdne grape pomagali izvleči gasilci. Uradne potrditve o identiteti mrtvega moškega sicer še ni, vendar obstaja zelo velika možnost, da gre za 47-letneega Primoža Gjurina, ki je pogrešan že od sredine letošnjega februarja.

Včeraj zvečer so bili kamniški policisti obveščeni, da je občan v gozdni grapi pri Zgornjih Palovčah, okoli 19. ure, našel posmrtne ostanke preminule osebe. Le-te so iz grape, s tehničnim posegom, izvlekli gasilci PGD Kamnik, najdeni posmrtni ostaniki pa so bili predani dežurni mrliško pregledni službi.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana, je bilo na kraju ugotovljeno, da gre za truplo moškega, katerega identiteta trenutno še ni znala, ugotavljala pa se bo s pomočjo forenzičnih analiz. Po do sedaj zbranih podatkih ni okoliščin, ki bi nakazovale, da je smrt posledica kaznivega dejanja, policisti pa z zbiranjem obvestil še nadaljujejo in bodo o vseh znanih okoliščinah obveščali
pristojno državno tožilstvo.

Četudi identiteta mrtvega moškega še ni uradno potrjena, okoliščine najdbe nakazujejo veliko možnost, da najdeni posmrtni ostanki pripadajo 47-letnemu Primožu Gjurinu, ki je pogrešan že od sredine letošnjega februarja.