Naslovnica / NOVICE / V Kamniku se odpira nova, moderna samopostrežna avtopralnica

V Kamniku se odpira nova, moderna samopostrežna avtopralnica

Pri Titanu v Kamniku začenja obratovati nova samopostrežna avtopralnica CI&CA 2, ki se ponaša s kar sedmimi pralnimi mesti in dvema sesalnima postajama, obenem pa je ena izmed najmodernejših in najbolje urejenih samopostrežnih avtopralnic daleč naokoli. – Prvih deset uporabnikov, ki bo jutri obiskalo novo samopostrežno avtopralnico bo, za dobrodošlico ob odprtju, prejelo darilno kartico, na kateri bo že naloženih za 10 evrov žetonov.

Po nekaj malega koronskih zapletih, ki so nekoliko zamaknile načrtovano odprtje nove samopostrežne avtopralnice na Kovinarski ulici v Kamniku, le-ta v ponedeljek, 12. 4. 2021, vendarle odpira svoja vrata tudi za uporabnike.

Žal epidemiološke razmere ne dopuščajo, da bi bilo odprtje nove samopostrežne avtopralnice CI&CA 2, ki se nahaja pri Titanu v Kamniku, nedaleč stran od Mercatorja, pospremljeno tudi s kako družabno svečanostjo, vseeno pa gre za več kot dobrodošlo pridobitev, ki utegne močno razveseliti marsikaterega lastnika oz. lastnico jeklenega konjička.

Predvsem zaradi tega, ker je uporaba samopostrežne pralnice cenovno ugodna in povsem enostavna, učinkovito pranje vozila pa vzame lastniku jeklenega konjička precej manj časa in energije, kot če se loti pranja doma.

Razen običajnih pralnih programov s toplo vodo, šamponom in voskom, samopostrežna pralnica CI&CA 2 prinaša tudi zanimive in uporabne novosti, in sicer čiščenje vozila s prijetno dišečo barvno aktivno peno, ki poskrbi za še bolj učinkovito pranje vozila  ter zaščito s teflonskim premazom, zavoljo katerega se avto, četudi je že nekoliko starejšega datuma, ponovno zablešči kot nov.
Kartice in žetone za uporabo samopostrežne avtopralnice je moč kupiti na dveh žetonomatih v sklopu same avtopralnice, ki sprejemata tako kovance, kot tudi bankovce, že v bližnji prihodnosti pa bo dobroimetje na kartici za pranje moč kupiti tudi prek spleta.
Naj dodamo še to, da žetonomat ne vrača drobiža, ob nakupu desetih žetonov, pa enajstega dobite brezplačno oz. kot bonus.

Za vse obstoječe oz. redne uporabnike samopostrežne avtopralnice CI&CA v Podgorju bo bržkone dobrodošla tudi informacija, da je mogoče kartice in žetone obeh samopostrežnih avtopralnic družbe CI&CA uporabljati na obeh lokacijah, tako v novi samopostrežni avtopralnici pri Titanu v Kamniku, kakor tudi v Podgorju.

Samopostrežna avtopralnica CI&CA 2 pri Titanu bo,
od ponedeljka, 12. 4. 2021, odprta vsak dan med 5. do 22. uro.

Da bo samopostrežna avtopralnica CI&CA 2 nemoteno in varno obratovala, obenem pa dolgo in dobro služila svojemu namenu ter njenim uporabnikom, je poskrbljeno z videonadzornim sistemom, družba CI&CA pa vse uporabnike samopostrežnih avtopralnic v Podgorju in Titanu lepo prosi, da ob uporabi pralnice upoštevajo vse predpisane preventivne ukrepe.
Seveda pa ste prisrčno vabljeni, da novo kamniško samopostrežno avtopralnico CI&CA 2, pri Titanu v Kamniku, že v kratkem preizkusite tudi sami.
DOBRODOŠLICA ZA PRVIH 10 UPORABNIKOV
Če boste jutri med prvimi desetimi uporabniki nove samopostrežne avtopralnice CI&CA 2 v Kamniku, boste deležni darilne kartice, na kateri bo že naloženih za 10 evrov žetonov za pranje vašega vozila.
Dobrodošli!