Naslovnica / NOVICE / V letošnjem izboru za najboljšo gostilno v okolici Ljubljani kar dve kamniški gostilni
Primož Repnik, Janez Bratovž in Janez Uršič - Foto: Tina Dokl - Gorenjski glas

V letošnjem izboru za najboljšo gostilno v okolici Ljubljani kar dve kamniški gostilni

Mednarodni turistični vodnik po Sloveniji “In your pocket”, ki izhaja v angleškem jeziku, je tudi v letošnjem letu pripravil glasovanje za izbor najboljših oz. najpriljubljenejših gostinskih lokalov v Ljubljani in njeni okolici. V elitni druščini najboljših sta tokrat kar dve kamniški gostilni: družinska gostilna Pri planinskem orlu in gostilna Repnik.

Že lani se je v elitnem ožjem izboru najboljših znašla družinska gostilna Pri planinskem orlu, ki ji je na koncu pripadlo četrto mesto, letos pa se ji je v izboru pridružila tudi gostilna Repnik, kar pomeni, da so kamniški gostinci v elitnem izboru letos zastopani kar z dvema predstavnikoma. Pravzaprav s tremi, kajti med glavnimi favoriti za najboljšo restavracijo v Ljubljani, je tudi letos restavracija JB Janeza Bratovža.

Vsi, ki smo kdajkoli obiskali katero izmed obeh kamniških gostiln vemo, da gre nedvomno za imenitni gostilni v katerih nas kuharske mojstrovine, ki jih pripravljata Janez Uršič in Primož Repnik, zagotovo ne bodo pustile ravnodušne, zato je najbrž prav, da dobro delo naših gostincev podpremo tudi s svojimi glasovi.

Svoj glas podpore jim lahko namenite na strani: http://www.inyourpocket.com/slovenia/ljubljana/Best-Restaurants-in-Ljubljana_73562f