Naslovnica / NOVICE / V ponedeljek, 7. 6. 2021, se odpirajo termalni bazeni v Termah Snovik

V ponedeljek, 7. 6. 2021, se odpirajo termalni bazeni v Termah Snovik

Iz Term Snovik prihaja nova fantastična novica, ki smo jo vsi že dolgo pričakovali. V ponedeljek, 7. 6. 2021, se odpirajo notranji termalni bazeni tudi za dnevne obiskovalce.

Plavali in uživali boste lahko na vodnih atrakcijah vsak dan od 9. do 20. ure, na nočno kopanje v mesecu juniju pa vabljeni ob petkih in sobotah od 20. do 22. ure. Zunanji termalni bazeni se odpirajo v drugi polovici junija, uradno odprtje je predvideno za nedeljo, 20. 6. 2021.

Po trenutnem (po)koronskem obdobju bo termalna voda v Snoviku blagodejno vplivala na naše zdravje. Je vir zdravja in ima blagodejne balneološke značilnosti. Primerna je za plavanje in pitje, blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Prim. prof. dr. Krašovec pravi, da je voda primerna za kurativne in preventivne namene. Pomaga zlasti pri kroničnih degenerativnih obolenjih hrbtenice in gibal, revmatizmu, artrozi in po operativnih posegih. Vodne atrakcije pa bodo vplivale na povečano prekrvavitev, sproščanje in manjšo napetost vaših mišic.

Za popolno sprostitev in krepitev zdravja obiščite Svet savn od petka, 11. 6. 2021 od 13. do 20. ure. Za razvajanje v Wellness centru je potrebno prehodno rezervirati želeni tretma ali masažo glede na razpoložljive proste termine.

Z lakoto bodo opravili v restavraciji Potočka z raznoliko hrano z dnevnimi ali a la carte miniji in Kneippovimi zajtrki za celodnevno moč za prav vse okuse, velike in male. Restavracija in zunanja terasa sta odprti vsak dan od 7:30 do 20:00 med delovnikom, od petka do nedelje do 21. ure.

Za varen obisk je potrebno izpolnjevati enega izmed PCT pogojev (hitri ali PCR test, prebolevnost ali cepljenost zoper Covid-19), skladih z veljavnimi vladnimi ukrepi.

V Termah Snovik bodo v skrbi za vse goste, zaposlene, okolje in naravo delovali s skupno zavezo trajnostnega delovanja ter skrbnim izvajanjem visokih zdravstvenih in higienskih standardov za preprečevanje širjenja okužb Covid-19.

Kot zeleni ponudnik v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp ustvarjajo pogoje za varen oddih in obisk skladno z znakom Green & Safe Slovenske turistične organizacije in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Vabljeni ponovno v Terme Snovik.
Blizu doma. Zeleno. Varno. Brezskrbno.

 

 

Besedilo in fotografije: Terme Snovik, Staš Zidar Photography, Tomo Jeseničnik