Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / V Snoviku je zacvetela jesen

V Snoviku je zacvetela jesen

V zavetju mobilnega prizorišča pri Termah Snovik se je včeraj odvila razstava rož iz krep papirja in rokodelskih izdelkov, priložnost pa je bila kot nalašč, da je mobilni prireditveni prostor dočakal tudi svoje uradno odprtje.

Mobilni prireditveni prostor oz. velik prireditveni šotor pri Termah Snovik, ki je bil postavljen in urejen tik pred letošnjimi velikonočnimi prazniki, se je tekom leta že nekajkrat izkazal kot nadvse pomembna pridobitev.

V njem se je namreč že letos odvilo kar precej prireditev, da je tovrsten pokrit prostor, ki v Snoviku omogoča prireditve ne glede na vreme, nadvse dobrodošla in koristna novost, pa se je poskrbelo kar muhasto vreme, saj bi bilo potrebno večino prireditev, ki so našle zavetje v mobilnem prizorišču, vsaj prestaviti, če ne že kar odpovedati.

Zagotovo tudi včerajšnjo živopisno razstavo cvetja iz papirja in rokodelskih izdelkov, ki je popestrila včerajšnjo, sicer precej pusto in deževno nedeljo, vendar slabo vreme niti najmanj ni uspelo zmotiti pestrega dogajanja, saj so bili tako razstavljalci, kot tudi kar številni obiskovalci, pod šotorom lepo na toplem in suhem, vzdušje pa je bilo, ob sveže stisnjenem sadnem moštu, pečenemu kostanju ter drugih domačih dobrotah prav prijetno.

Kot smo že omenili, je bil mobilni prireditveni prostor tekom letošnjega leta sicer že večkrat krščen in dodobra preizkušen, ob pestrem dogajanju pa je moralo njegovo uradno odprtje počakati do včeraj, ko so, s simbolnim skupinskim rezanjem traku in zdravico, šotor njegovemu namenu predali predstavniki številnih različnih organizacij in društev iz Tuhinjske Doline.

Seveda na čelu s predsednikom Turističnega društva Tuhinjska dolina in »očetom« Term Snovik Ivanom Hribarjem, ki ni skrival zadovoljstva nad novo pridobitvijo in uspešno izpeljanim projektom, ki bo v korist celi dolini in občini.

Dogajanje in slovesno odprtje mobilnega prireditvenega prostora, ki so mu prisostvovali tudi številni gostje, pa so s svojimi nastopi popestrili Godba Tuhinjska dolina in ljudske pevke Predice z godcem Jožetom.