Naslovnica / Napovedi in obvestila / V soboto bo v Domžalah znova zaživela “Kuhna na plac”

V soboto bo v Domžalah znova zaživela “Kuhna na plac”

Na junijski, ponovno celodnevni Kuhni na plac bo nastopila skupina Panda.

Majska Kuhna na plac je dokazala, da si obiskovalci želijo dogajanja na tržnem prostoru skozi cel dan. Lonci se bodo na prvo junijsko soboto začeli odpirati ob 10. uri, zaprli pa se bodo šele v večernih urah, ob 21. uri. Poleg celodnevnega dogodka pa bomo od 18. ure naprej poskrbeli tudi za živo glasbo. Naša in vaša ušesa bo prijetno božala skupina Panda.

Kuhna na plac je dogodek v stilu ulične kuhinje, ki je lansko leto zaznamovala in popestrila dogajanje na domžalskem tržnem prostoru. Teče že druga sezona Kuhne na plac, ki bo obiskovalcem zopet nudila lokalne kulinarične specialitete po dostopnih cenah. Junijska izvedba Kuhne na plac bo tako na sporedu spet v soboto, 3. junija 2017 od 10. do 21. ure.

Poleg kulinarike bo glavni poudarek na druženju. Kuhanje na odprtem in ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah so privlačni za obiskovalce in tako ponujajo možnost, da gurmanska usta poskusijo več različnih jedi in spoznajo sezonsko ponudbo hrane in pijače.

 

Na stojnicah bodo kuhali lokalni in slovenski ponudniki. Vsak od njih bo imel v ponudbi tri različne jedi, zato zagotavljamo pestro ponudbo obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, jedi na žlico, gurmani, sladokusci, vegetarijanci, vegani kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi. Poleg Kuhne na plac bodo svoj prostor dobili tudi različni ponudniki hrane s svojimi izdelki oz. tistimi, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.

V letu 2017 je predvidenih šest prireditev Kuhna na plac, in sicer vsako prvo soboto v mesecih. Na sporedu bo še v mesecih julij, september in oktober.

Kuhno na plac najdete tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/KuhnaNaPlac/ in Instagramu @kuhna.na.plac .

Vnaprej hvala za vašo medijsko podporo dogodku. Lepo vabljeni v našo družbo!

Foto: Vido Repanšek in Andraž Gregorič