Naslovnica / Napovedi in obvestila / »Več furat, manj sedet!«

»Več furat, manj sedet!«

debela veronika 25Iz Športnega društva Debela Veronika vam sporočamo, da se bo v Kamniku od včeraj dalje ponovno lahko vozilo po krivinah – in to pod streho. Ponovno se odpirajo vrata skateparka, ki se nahaja v prostorih nekdanjega Alprema, na Usnjarski ulici 9 (enak vhod kot Plezalni klub Kamnik).

Naše društvo pričenja z akcijo »Več furat, manj sedet!«, ki jo pripravljamo s pomočjo Lokalne akcijske skupine (LAS) za preprečevanje odvisnosti od drog in drugih nekemičnih odvisnosti. Akcija bo potekala cel teden, v njenem okviru pa vam bo, vsako popoldne, na voljo minirampa, možna pa bo tudi izposoja skejtov, rolerjev in zaščitne opreme (ščitniki, čelada) – vse BREZPLAČNO. Tekom vikenda se boste lahko spustili tudi po novem objektu.

Vabljeni ste torej vsi navdušenci nad rolanjem ali skejtanjem, ki bi se bodisi radi naučili voziti po rampi bodisi želite odpeljati kak nov hud trik. Priporočamo vam, da s seboj prinesete svojo opremo, ki vam tudi najbolj odgovarja, topla oblačila, za mlajše od 15 let pa je zaželjena uporaba čelade. Uporaba objektov je na lastno odgovornost, za najmlajše je zaželjeno tudi spremstvo staršev.

Včeraj je bil park zaradi dodatnih del odprt med 15. in 18. uro, v naslednjih dneh bomo odpiralni čas podaljšali. Dodatne informacije o parku in njegovem delovanju bodo objavljene na spletni strani Športnega društva Debela Veronika, in sicer tukaj.

Uradno odprtje parka bo v soboto, 22. novembra 2014, ob 15. uri v prostorih nekdanjega Alprema, na Usnjarski ulici 9 (enak vhod kot Plezalni klub Kamnik).

Se vidimo!

Športno društvo Debela Veronika