Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Veselo uradno odprtje zimsko-letne terase Pri Cesarju

Veselo uradno odprtje zimsko-letne terase Pri Cesarju

Pri Cesarju so danes popoldne tudi uradno odprli novo-zimsko letno teraso, si sta jo, s simboličnim prerezom traku, družno odprla župan Marjan Šarec in lastnik in gostinec Franci Sedmak, ki je ob tej priložnosti vse svoje goste pogostil tudi z brezplačno hrano in zabavnim glasbenim programom.

Danes, že pred 16. uro, so se vrt in prostori kamniškega gostinskega lokala s prenočišči “Pri Cesarju” začeli polniti z obiskovalci, ki so k Cesarju prišli na uradno odprtje nove pridobitve, zimsko-letne terase. Kako tudi ne, saj je Franci Sedmak, kamniški gostinski »Cesar«, kot že večkrat poprej, tudi ob tej priložnosti pripravil veliko zabavo oz. veselico, na kateri je, razen z zabavnim programom, vse svoje goste počastil tudi z brezplačno hrano.

odprtje terase pri cesarju 5

Nekaj po 16. uri so, v taktih veslih viž, na vrt »Cesarjevine« prikorakali kamniški mestni godbeniki, ki so s svojim nastopom naznanili začetek uradnega programa, ki ga je povezoval Denis Avdić, nastopili še Ines Erbus, Tomaž Kobol – Beneški in  Skupina Špica, ki bo vse do pozno večernih ur skrbela za dobro razpoloženje.

 

Pred simboličnim prerezom traku, s katerim je bila nova zimsko-letna terasa Pri Cesarju tudi uradno predana svojemu namenu, sta prisotne nagovorila gostitelj Franci Sedmak, ki se je v svojem nagovoru zahvalil vsem svojim gostom, še posebej pa svojim staršem, medtem ko je župan Marjan Šarec v kratkem nagovoru z veseljem pozdravil novo kamniško gostinsko pridobitev.

Po kratkem glasbenem predahu s skupino Špica, sta oba govornika simbolično prerezala še trak, nov objekt in vse prisotne, pa je na priljuden in povsem svojsten način blagoslovil še priljubljeni župnik Pavle Juhant.

odprtje terase pri cesarju 16

Nov zimsko-letni vrt, ki je zgolj prva faza načrtovanih novosti v ponudbi Pri Cesarju, je za omenjeni gostinski lokal s prenočišči zagotovo pomembna pridobitev, saj je lokal dobil precej novega pokritega prostora, hkrati pa služi tudi kot napoved načrtovane širitve gostinske ponudbe Pri Cesarju, kjer v bodo, najbrž ne v tako daljni prihodnosti, svojo ponudbo obogatili tudi s kuhinjo oz. restavracijo.

odprtje terase pri cesarju 19

Zabava ob odprtju zimsko-letne terase še traja in bo zagotovo trajala še kar nekaj časa, zato se lahko, če se niste utegnili udeležiti uradnega odprtja, še vedno udeležite vsaj sproščene zabave.