Naslovnica / Črna kronika / Vpričo policistov se je pognal v globino

Vpričo policistov se je pognal v globino

Danes ponoči, nekaj po polnoči, se je moški, ki je v enem izmed stanovanj na Ljubljanski cesti z vpitjem in tuljenjem kršil javni red in mir, iz atrija stanovanjskega kompleksa, vpričo policistov pognal v globino.

Kamniški policisti so nekaj po polnoči prejeli obvestilo občana, da moški v enem izmed stanovanj stanovanjskega bloka na Ljubljanski ulici, z gasnim vpitjem in razgrajanjem, krši javni red in mir. Omenjenemu obvestilu je kmalu sledilo novo, saj je občan policiste obvestil, da je moški, ki je pred tem vpil, skočil iz stanovanja v 1. nadstropju.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so policisti ob prihodu na kraj moškega našli v atriju stanovanjskega kompleksa, kjer je še naprej glasno vpil, po informacijah bralcev oz. očividcev, pa pri tem tudi mahal in krilil z rokami, nato pa se je, ko sta policista z njim hotela opraviti postopek, iz atrija pognal kakih 4 ali 5 metrov v globino na Steletovo ulico, kjer je še vedno nadaljeval z vpitjem.

Policistom je “kamniškega tulečega spidermana” na ulici slednjič uspelo obvladati, na kraj dogodka pa je bilo poklicano reševalno vozilo, s katerim so reševalci moškega najprej odpeljali v ljubljanski klinični center, moški pa je bil nato hospitaliziran.

Policisti z zbiranjem obvestil v zvezi z omenjenim dogodkom še nadaljujejo.

X