Naslovnica / Napovedi in obvestila / Vrnimo ljudem dostojanstvo!

Vrnimo ljudem dostojanstvo!

Slovenija že več let zapored beleži visoko gospodarsko rast, ugodni pa so tudi obeti za prihodnja leta. Z večletnimi zamrznjenimi plačami in pokojninami so visoko breme finančne krize, ki so jo  povzročile bančne in gospodarske elite, nosili delavci in upokojenci. Krivično je, da danes uživajo dobrobiti gospodarske rasti le najbolj premožni.

V stranki  DeSUS smo prepričani, da morajo družbeno blagostanje uživati tudi tisti, ki so gradili to državo in ki prispevajo k dodani vrednosti. Zato menimo, da so še posebej krivične prenizke pokojnine in plače, s katerimi upokojenci in delavci ter njihove družine ne morejo dostojno živeti.

Stranka DeSUS se zavzema za gospodarsko uspešno, varno, socialno in pravično državo, ki bo temeljila na dostojanstvu slehernega in poskrbela za dostojno življenje tistih, ki ne zmorejo več skrbeti zase.

Julijana Bizjak Mlakar

je odgovorna, odločna in izkušena poslanka s pokončno hrbtenico, kar je dokazala  s svojim preteklim delom za dobro ljudi.

Je Kamničanka. Odraščala je v delavski družini s petimi otroki, njene korenine pa segajo v staro kamniško obrtniško družino. Zato razume pošteno obrtniško, delavsko, kmečko in podjetniško dušo.

Tekom kariere je opravljala odgovorna vodstvena dela. Politično je bila najbolj vidna kot ministrica za kulturo, še prej pa kot podžupanja občine Kamnik.

Je magistra poslovne politike in organizacije, univ. prof. matematike in višja predavateljica menedžmenta v zdravstvu.

Z ustanovitvijo Gibanja za javno zdravstvo, kasneje pa tudi kot poslanka je ustavila privatizacijo javnih zdravstvenih in drugih zavodov. S tem je preprečila zdravstvene in socialne stiske mnogih.

Kot ministrica za kulturo in kot poslanka je prispevala k večjemu deležu slovenske glasbe na radijih v dnevnem času, k ohranitvi slovenskega jezika na slovenskih univerzah, spodbudila je ljubiteljsko in drugo kulturno ustvarjalnost ter izpeljala pomembne investicije za ohranitev kulturne dediščine.

Ljudem prisluhne, jih razume in jim pomaga.

Julijani zaupajo: častni občan dr. Aleksander Doplihar, kirurg dr. Erik Brecelj, Darka Skalar, Nina Osredkar, Mojca Škraba, Danilo Poljanšek, dipl. med.s. Darinka Klemenc, Janez Slapnik, Janez Mlakar, Anica Osolin, Maja Sajovic Verbole, Janko Loboda, Jože Romšak, Filip Železnik in številni drugi.

Pojdite 3. junija na volitve in za Julijano obkrožite številko 22!

S tem bo DeSUS dobil moč, da bomo skupaj  ustvarili bolj pravično Slovenijo in ljudem povrnili dostojanstvo!

 

Naročnik oglasa: DeSUS  – Demokratična stranka upokojencev Slovenije

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve