Naslovnica / Črna kronika / Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta med Podgorjem in Križem

Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta med Podgorjem in Križem

Nekaj po 18. uri je na regionalni cesti Kamnik – Moste prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, po zaenkrat še neuradnih podatkih, pa naj bi bilo v nesreči poškodovanih več oseb.

Zakaj je prišlo do nesreče zaenkrat še ni znano, saj policisti okoliščine nesreče še preiskujejo, glede na videne posledice pa bi lahko z gotovostjo zatrdili, da je nesreči, tekom katere je prišlo do silovitega trčenja, v veliki meri botrovala tudi previsoka hitrost.

Na kraju nesreče so, razen policistov, in reševalcev NMP Kamnik, ki so oskrbeli poškodovane ter jih odpeljali na nadaljnjo diagnostiko in zdravljenje v Ljubljano, posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali prizorišče nesreče, cesto med Podgorjem in Križem pa zaprli za ves promet v obe smeri.

 

Glede na okoliščine nesreče je pričakovati, da bo cesta med Podgojem in Križem, pri Baru Grošelj, še nekaj časa zaprta za ves promet, zato vsem voznikom priporočamo strpnost in previdnost ter obvoz prek Drnovega oz. prek Korenove ceste.