Naslovnica / KULTURA / Zgubani časi Patricije Crnkovič so postali plesni prvenec leta 2022
Foto: Aleš Romaniuk

Zgubani časi Patricije Crnkovič so postali plesni prvenec leta 2022

Plesna predstava 𝒁𝒈𝒖𝒃𝒂𝒏𝒊 𝒄̌𝒂𝒔𝒊 v izvedbi 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐂𝐫𝐧𝐤𝐨𝐯𝐢𝐜̌, ki je nastala v koprodukciji z Zavodom za kulturo Kamnik, je bila po mnenju Nika Goršiča izbrana za plesni prvenec leta 2022.

Niko Goršič je igralec, performer, režiser, pisec, novinar, likovni in plesni kritik, ki vsako leto za portal Parada plesa pripravi seznam vseh tistih predstav in plesnih ustvarjalcev, ki so navdušili njegovo kritično oko. Mednje pa se je uvrstila tudi avtorska predstava Patricije Crnkovič, ki je nastala v koprodukciji z Zavodom za kulturo Kamnik.
𝘡𝘨𝘶𝘣𝘢𝘯𝘪 𝘤̌𝘢𝘴𝘪/𝘗𝘢𝘵𝘳𝘪𝘤𝘪𝘫𝘢 𝘊𝘳𝘯𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤̌; 𝘬𝘰𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘬𝘤𝘪𝘫𝘢: 𝘡𝘢𝘷𝘰𝘥 𝘻𝘢 𝘬𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘰 𝘒𝘢𝘮𝘯𝘪𝘬; 𝘢𝘷𝘵𝘰𝘳𝘴𝘵𝘷𝘰, 𝘬𝘰𝘳𝘦𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘫𝘢, 𝘵𝘦𝘬𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘱𝘭𝘦𝘴: 𝘗𝘢𝘵𝘳𝘪𝘤𝘪𝘫𝘢 𝘊𝘳𝘯𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤́; 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘬𝘰𝘷𝘢𝘯𝘫𝘦 𝘻𝘷𝘰𝘬𝘢: 𝘔𝘢𝘫 𝘚̌𝘢𝘷𝘭𝘪; 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘬𝘰𝘷𝘢𝘯𝘫𝘦 𝘭𝘶𝘤̌𝘪: 𝘗𝘳𝘪𝘮𝘰𝘻̌ 𝘑𝘦𝘳𝘢𝘴.

Patricija Crnkovič, iskrene čestitke!

 

Več na povezavi: https://www.paradaplesa.si/tristosestdeset/niko-gorsic-vrhunci-minulega-plesnega-leta

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve