Naslovnica / Napovedi in obvestila / Zimski menjalni krog – menjava pustnih kostumov, zimskih oblačil in igrač

Zimski menjalni krog – menjava pustnih kostumov, zimskih oblačil in igrač

Zimski menjalni krog, ki bo v soboto, 4. 2. 2017,  potekal na Duplici, bo zaznamovama menjava pustnih kostumov, zimskih oblačil in igrač.

V soboto, 4. 2. 2017 bo med 10.00 in 13.00 v dvorani KS Duplica na Jakopičevi 11 (zraven parka) potekal zimski menjalni krog, na katerem boste lahko zamenjali zimska oblačila, pustne kostume, knjige in igrače.

Tokrat bo poudarek na dogajanju za otroke – ob 11 h bomo namreč otrokom prebrali pravljico, jih motivirali v sklopu ustvarjalne delavnice in jim ob 12 h predvajali kratek film Story of Stuff, ki bo vseboval slovenske podnapise (primeren za otroke med 10 in 14 let). Po ogledu filma bo sledil pogovor o tem kako zgraditi družbo povezovanja in medsebojne delitve dobrin, k sodelovanju ste vabljeni tudi starši …

Menjalni krog Kamnik, ki so ga pred petimi leti ustanovili Rok Kralj, Veronika Čop, Špela Rode, Mateja Zore in Miša Gams, organizira občasne blagovne menjave v sklopu CIRIUS-a in Reciklarnice ter pretežno sezonske menjalne kroge v prostorih KS Duplica, kjer je v predprostoru že nekaj let postavljena tudi odprta knjižna polica, na kateri lahko krajani 24 ur/dan zamenjajo knjige po svoji izbiri.

Program:

 10.00: priprava miz, druženje

11.00: branje pravljice, ustvarjalna delavnica (za otroke 4-10 let)

12.00: ogled filma Story of stuff in pogovor (za otroke 10-14 let)

13.00: pospravljanje, zaključek menjalnega kroga