Naslovnica / Pavliha / Zlovešče znamenje: Predsednik Pahor je znova omagal pred Šarčevim domom v Šmarci

Zlovešče znamenje: Predsednik Pahor je znova omagal pred Šarčevim domom v Šmarci

Bo Šmarca, kjer je doma kamniški župan Marjan Šarec, za Boruta Pahorja usodna tudi na jesenskih predsedniških volitvah? Pahor je na teku Wings for life namreč ponovno omagal pred domom kamniškega župana, svojega najresnejšega protikandidata za položaj predsednika države.

Konec letošnjega leta se nam obetajo predsedniške volitve, zbor vračev in vedeževalk iz Tuhinjske doline pa že napoveduje, da se nad trenutnim predsednikom, ljubiteljem malih mišk, zlatih ribic ter drugih neumnosti, že zgrinjajo črni oblaki, saj ne bo še enkrat izvoljen za predsednika.

Pri tem se sklicujejo na dokazljivo zlovešča znamenja, kajti trenutni predsednik Borut Pahor, ki se je danes ponovno udeležil dobrodelnega teka Wings for life, je že drugo leto zapored klecnil in omagal domala na hišnem pragu kamniškega župana Marjana Šarca, ki utegne biti njegov najresnejši protikandidat na jesenskih predsedniških volitvah.

Tuhinjski vrači in vračarice pravijo, da gre v tretje rado, zato utegne biti Šmarca za Boruta Pahorja usodna tudi jeseni, saj mu utegne sapa ponovno poiti prav v Šmarci.

Podatka o tem, ali je Marjan Šarec od teka izmučenemu Pahorju, ki je vzdihoval pred njegovo hišo, morda ponudil šilce krepčilnega tunjiškega močeradovca in krepko malico, pa žal še nimamo.

Foto: Prijavim.se