Naslovnica / NOVICE / 2 milijona obiskovalcev Term Snovik

2 milijona obiskovalcev Term Snovik

Danes dopoldan so v Termah Snovik pozdravili in tudi proslavili prihod svojega 2 – milijontega bazenskega gosta, ki je odšel domov bogatejši za lepo nagrado. Če upoštevamo zgolj številke bi lahko rekli, da se je v Termah Snovik kopal že vsak Slovenec, kar je nedvomno lep dosežek in pohvala vsem, ki so kakorkoli povezani z nastankom in delovanjem Term Snovik.

Snovik 2m 108

Gospod Lovrenc Korošec iz Trboj pri Medvodah, ki je danes skupaj s svojo ženo obiskal Terme Snovik, je bil nemalo presenečen, ko so ga, malo po deseti uri dopoldan, tamkajšnji zaposleni presenetili in pozdravili s konfeti ter ragljo. Naključje je namreč hotelo, da je postal 2-miljonti obiskovalec snoviškega bazena, kar mu je prineslo doživljenjsko vstopnico v bazene Term Snovik, postal pa je tudi ambasador termalne vode Term Snovik.

Snovik 2m 49

Lovrenc Korošec – 2-miljonti obiskovalec Tem Snovik

Srečni nagrajenec se je, kot redni obiskovalec snoviških term, lepe nagrade zelo razveselil, zato smo prepričani, da bosta z ženo, s katero sta že sedaj redna, domala vsakotedenska gosta, odslej na kopanje v Tuhinjsko dolino prihajala še pogosteje.

Danes pa v Snoviku ni bil nagrajen zgolj novi ambasador termalne vode Term Snovik, saj sta nekoliko skromnejši, vendar vseeno lepi praktični nagradi prejela tudi obiskovalca, ki se jima magična milijonska številka za las izmuznila, v Termah Snovik pa so danes pripravili tudi kolo sreče in praktična darila za vse njihove obiskovalce.

Snovik 2m 132

 

Nedvomno je 2 milijona obiskovalcev tudi svojevrstna nagrada za vse, ki so vsa ta leta na različne načine povezani s Termami Snovik, še posebej za vse tiste, ki so zaslužni, da terme na tem mestu sploh stojijo, saj v idejo o ekoloških in energetsko učinkovitih termah niso zgolj verjeli, ampak so jo, z nemalo truda, odrekanja in prizadevanja, uspeli tudi uspešno realizirati. Nenazadnje bi lahko rekli, da se je, vsaj statistično gledano, v Termah Snovik kopal že vsak Slovenec.

Snovik 2m 37

Eden izmed njih, če ne kar najzaslužnejši, je zagotovo Ivan Hribar, dolgoletni direktor, zdaj pa prokurist Term Snovik, ki je ob tej priložnosti vidno zadovoljen spregovoril nekaj besed, se spomnil na skromne začetke in veliko voljo vseh sodelujočih, ki so uspeli v Snovik pripeljati že 2 milijona gostov.

Snovik 2m 62

Besedam Ivana Hribarja se je pridružil tudi podžupan občine Kamnik Matej Slapar, ki je Termam Snovik in vsem nagrajencem iskreno čestital in jim zaželel, da bi jih čim prej obiskal nov milijon gostov, Ivan Hribar in Matej Slapar, pa sta skupaj podelila tudi nagrade srečnim nagrajencem.

Snovik 2m 151

Vse skupaj seveda ni minilo brez okusne slavnostne torte in pogostitve ob kateri so prisotni nazdravili preteklim in novim dosežkom Term Snovik, ki jih je bilo v tem meglenem in vlažno mrzlem dnevu kar težko zapustiti.

Pogled v bazen s toplo termalno vodo je namreč nadvse mamljiv in privlačen. V vodi se premražen človek prav fino lahko pogreje, kljub dobremu obisku, pa v bazenu ni zaznati pretirane gneče, tako da na svoj račun lahko pridejo tudi tisti, ki se radi, ne le namakajo, ampak tudi nekoliko intenzivneje naplavajo.

Da je temu res tako, so pričali tudi zadovoljni obrazi kopalcev, ki so se bodisi namakali v bazenu, bodisi kosili v restavraciji Potočka. Nemalo izmed njih jih je namreč izkoristilo ugodno ponudbo Term Snovik, ki v teh dneh ponujajo cenovno precej privlačen komplet plavanja s kosilom. Celodnevna vstopnica v bazen s kosilom namreč stane zgolj 16 € na osebo, kar številni izkoristijo za prijeten enodnevni oddih in pobeg od vsakdanje zimske monotonosti.