Naslovnica / LOKALNA POLITIKA / Povabilo: Občanke in občani, podajte svoje predloge za urejanje v vaši krajevni skupnosti in občini Kamnik

Povabilo: Občanke in občani, podajte svoje predloge za urejanje v vaši krajevni skupnosti in občini Kamnik

Spoštovane občanke, spoštovani občani občine Kamnik,

s tem zapisom ne želimo naštevati vseh dosežkov občine Kamnik v mandatu 2018 – 2022, prav tako pa si ne želimo lastili zaslug za napredek naše Občine. Občinska svetnica Karmen Drgan, občinska svetnika Robert Prosen in Šemso Mujanović ter podžupan Sandi Uršič verjamemo, da sami najbolje veste kaj se je v naši občini v tem mandatu naredilo in še bolj pomembno, česa se (še) ni naredilo ali uredilo, zato vas vabimo k sodelovanju.
Pred štirimi leti smo v občinski svet vstopili kot novinci in vedno smo se zavzemali, da za sredstva, ki so na razpolago v proračunu občine, za občanke in občane, zagotovimo največ.
Zavzemali smo se za varovanje okolja in ohranjanje narave, za racionalno in okolju čim bolj prijazno odlaganje odpadkov, za pravico do čiste pitne vode, za zagotavljanje javnega reda in miru, za nadaljnji razvoj športa in kulture, za prijazen javni in trajnosten prevoz, za mlade in starejše ter medgeneracijsko sodelovanje, za spodbujanje in podporo organizatorjem kulturnih in športnih prireditev, prav tako pa smo vedno poslušali krajevne skupnosti in v občinski svet, v kolikor je bilo to v naši moči, prenesli njihove prioritete.
Zato se s tem zapisom obračamo direktno na Vas, drage občanke in občani, in Vas prosimo, da z nami delite vaše mnenje, pohvale, graje in najbolj pomembno, predloge, s katerimi bomo še naprej tvorno in aktivno prispevali k razvoju naše lokalne skupnosti.

Želimo slišati vaše mnenje in predloge

Nam lahko poveste, kaj smo v tem mandatu naredili dobro in kaj smo pozabili? Je potrebno imeti v naslednjem mandatu drugačne cilje in prioritete? Si želite kakšne bolj konkretne in direktne ukrepe?

Izpolnite anketo, ki jo najdete na povezavi spodaj, ali pa si prinesite in natisnite OBRAZEC (klik za prenos obrazca) ter vanj zapišite vaše mnenje, želje ali ideje, ki nam jih lahko prinesite vsako sredo med 17. in 19. uro v pisarno naše svetniške skupine, Fužine 10 (Dom kulture Kamnik, zadnji vhod), kjer bomo z vami svetnica Karmen Drgan, svetnika Robert Prosen in Šemso Mujanović ter podžupan Sandi Uršič.

Skupaj se lahko pogovorimo in najdemo rešitev.
Zahvaljujemo se vam za pomoč in vas lepo pozdravljamo,
Svetniška skupina Liste Sandija Uršiča


Naročnik objave: Lista Sandija Uršiča