Naslovnica / NOVICE / Dobro obiskan sejem rabljene smučarske opreme v Kamniku

Dobro obiskan sejem rabljene smučarske opreme v Kamniku

V avli Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra so člani Smučarskega kluba zjutraj odprli letošnji sejem rabljene smučarske opreme, ki je več kot dobro obiskan.

Tradicionalni kamniški sejem rabljene smučarske opreme letos poteka v avli kamniške gimnazije, je prav dobro obiskan, saj so bili v dopoldanskih urah nad množičnim obiskom nekoliko presenečeni celo člani Smučarskega kluba Kamnik.

Zanimanje za nakup in prodajo rabljene smučarske opreme je namreč precejšnje, kar gre v neki meri najbrž pripisati tudi razmeroma zgodnji zimi, ki že omogoča smuko na nekaterih smučiščih, v zimskih radostih pa jemoč uživati tudi na višje ležečih pobočjih v okolici Kamnika.

Ponudba različne smučarske opreme je kar pestra, cene pa neprimerno ugodnejše od nove opreme. Še posebej veliko zanimanja med kupci je za vse vrste smučarske opreme za otroke, ki se jim nove opreme, ker jo zelo hitro prerastejo, za eno samo sezono ali dve, skorajda ne izplača kupovati, marsikaj uporabnega pa na sejmu lahko najdejo tudi odrasli smučarji.

 

Na sejmu namreč opreme ni moč zgolj kupiti, ampak tudi prodati, pri čemer vam člani SK Kamnik pomagajo pri ocenitvi prinešene opreme, ki jo želite prodati, za svojo storitev pa vam, v primeru uspešne prodaje, zaračunajo provizijo v višini 20%, ki je namenjena kritju stroškov sejma in sofinanciranju delovanja svojega društva.

 

Sejem rabljene smučarske opreme bo danes odprt do 18. ure, jutrišno nedeljo pa od 9. ure zjutraj, do 17. ure popoldan.