Naslovnica / ŠPORT / Grd poraz kamniških odbojkarjev v domači dvorani

Grd poraz kamniških odbojkarjev v domači dvorani

V kamniški športni dvorani se je nocoj odvila 2. finalna tekma končnice 1. domače odbojkarske lige, v kateri svoje moči, kot že nekaj let zapored, ponovno merita večna rivala ACH Volley in domači Calcit.

Drugi finalni dvoboj obeh ekip je dodobra napolnil kamniško športno dvorano, med gledalci in navijači pa je bilo moč opaziti tudi precej predstavnikov najvišjih mestnih oblasti, vključno z županom in obema podžupanoma.

Žal pa so odbojkarji Calcita nocojšnji dvoboj visoko izgubili z rezultatom 3:0, tako da jih v nadaljevanju, če še želijo poseči po lovoriki, čaka preklemansko težko, vendar ne nemogoče delo.

Že na prvi tekmi, nenazadnje pa tudi v današnjem prvem setu, so kamniški odbojkarji dokazali in pokazali, da se lahko povsem enakovredno kosajo z ACH, danes pa so imeli očitno slab dan in premalo motivacije za zmago. Znajo namreč tudi več in bolje.

Spričo tega jih trener Aleš Hribar nocoj v garderobi najbrž ne bo ravno pohvalil, si pa pohvalo zagotovo zaslužijo gledalci, ki so glasno in v velikem številu spodbujali svojo ekipo.