Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Kamniška podjetnica Anča Cvirn je v Sarajevu prejela prestižno nagrado »Podjetnica desetletja«

Kamniška podjetnica Anča Cvirn je v Sarajevu prejela prestižno nagrado »Podjetnica desetletja«

V hotelu Holidaj v Sarajevu se je sinoči, 4. 7. 2019, odvial tradicionalna, že 40. slovesnost izbora najboljših menedžerjev in podjetij za regijo srednje in jugovzhodne Evrope – »Evropski Najmnadžer 2019«, na katerem je prestižno priznanje, v kategoriji »Podjetnik desetletja«, prejela tudi kamniška podjetnica Anča Cvirn, lastnica in direktorica Komunalnega podjetja Kamnik d.o.o. in CI & CA d.o.o.

Strokovna komisija Neodvisne evropske agencije za izbor in promocijo najuspešnejših podjetnikov, ki organizira prireditev, je podelila štiriindvajset nagrad najuspešnejšim podjetnikom iz petnajstih evropskih držav ter še nekaj posebnih nagrad posameznikom in družbam, ki sicer niso neposredno povezani s podjetništvom, vendar vseeno prispevajo k razvoju podjetništva in podjetništvu prijaznega okolja.

Skupinska slika prejemnikov priznanj. (Foto: najmenadzer.com)

Priznanje v kategoriji »Najmenadžer decenije« (Podjetnik desetletja), ki jo strokovna žirija podeljuje podjetnikom, katerih podjetja več let zaporedoma dosegajo nadpovprečne rezultate, pa je prejela tudi kamniška podjetnica, lastnica in direktorica Komunalnega podjetja Kamnik d.o.o. ter CI&CA d.o.o. Anča Cvirn.

S prejetim priznanjem se je Anča Cvirn uvrstila v prestižen izbor najboljših podjetnikov in podjetnic iz srednje in jugovzhodne Evrope, iz Slovenije pa so na siunočnji slovesnosti nagrade prejeli še: v kategoriji “Šampion biznisa” Dimitrij Zadel, predsednik uprave Luke Koper, Andrej Ribič, predsednik uprave Elektro Ljubljana, Enzo Smrekar, predsednik uprave Droga Kolinska in Jože Mermal, predsednik uprave BTC za življensko delo, medtem ko sta se med dobitniki posebnih priznanj znašla tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, kot evropska osebnost leta ter ambasador RS v Severni Makedoniji Milan Jazbec (Naj ambasador).

Vir in fotografije: najmenadzer.com

Povezava: Izabrani najbolji menadžeri ove regije Evrope za 2019!

X