Naslovnica / NOVICE / Kamniški bazen privabil osvežitve potrebno množico

Kamniški bazen privabil osvežitve potrebno množico

Na današnji dan je kamniško kopališče uradno odprlo vrata v novo kopalno sezono.

Ob enih popoldan, ko je potekalo odprtje kopališča, se je pred ograjo zbrala nestrpna množica predvsem mladih, ki so komaj čakali na prvo poletno osvežitev. Kljub neumornemu piskanju reševalke se je mladina pognala v vodo s prijetnimi 26 stopinjami in zganjala norčije, veselje pa je bilo še toliko večje zaradi prostega vstopa, ki pa velja samo danes.

Še danes imate čas za nakup odrasle sezonske karte po ugodnejši ceni 30 evrov, od jutri naprej pa bo ta znašala 40 evrov. Cena sezonske karte za otroke, študente, invalide, upokojence in brezposelne (prijavljene na ZRZS) ostaja petindvajset evrov, sezonska karta za otroke do šestega leta pa znaša 10 evrov.

Kopališče bo za ohladitev odprto vsak dan v tednu in sicer bo od 7. do 23. junija čez teden obratoval od enih do šestih popoldan in čez vikend od desetih zjutraj pa do osmih zvečer. Od 24. junija do predvidoma prvega septembra se ure spremenijo, kar pomeni da boste imeli možnost uživati ob vodi čez teden od desetih zjutraj do šestih popoldan in čez vikend od desetih zjutraj do osmih zvečer.

Do nadaljnjega pa ostaja zaprt otroški bazen, ker je prišlo do poškodbe na bazenu. Do zaključka sanacije bodo otroci do šestega leta starosti imeli prost vstop na kopališče.

Jutri se bo v lokalu ob kopališču odvila zabava s skupino Milky Beer, ki bo trajala predvidoma od šeste do desete ure zvečer.

Cena karte ob delavnikih

  • Odrasli: celodnevna 3,5 evra, popoldanska 2,5 evra
  • Učenci, dijaki in študenti: celodnevna 2 evra, popoldanska 1,5 evra
  • Otroci do 6 let: celodnevna in popoldanska 1 evro
  • Družinska (do dva odrasla in otroci do 15. let starosti): celodnevna 7 evrov

Cena karte ob sobotah, nedeljah in praznikih

  • Odrasli: celodnevna 5 evrov, popoldanska 3,5 evra
  • Učenci, dijaki in študenti: celodnevna 3,5 evra, popoldanska 2,5 evra
  • Otroci do 6 let: celodnevna 1,5 evra, popoldanska 1 evro
  • Družinska (do dva odrasla in otroci do 15. let starosti): celodnevna 10 evrov

Popoldanska karta velja od 15. ure dalje, za družinsko karto štejeta do dva odrasla in otroci do 15. leta starosti. Za nakup sezonske karte je potrebna fotografija imetnika. Izdelava nove sezonske karte se doplača 5 evrov.