Naslovnica / NOVICE / Maistrova je že zaprta in razkopana

Maistrova je že zaprta in razkopana

Za vse tiste, ki se včeraj še niste peljali skozi središče Kamnika, bo bržkone dobrodošla informacija, da so delavci Komunalnega podjetja Kamnik že včeraj začeli z obnovitvenimi deli na Maistrovi ulici in Glavnem trgu, zaradi česar je v središču Kamnika spremenjen prometni režim.

Prenovitvena dela na Maistrovi in Glavnem trgu bodo, če se ne bo kaj zapletlo ali zavleklo, predvidoma potekala do začetka septembra.

 

Obvozi so urejeni preko Šutne in Cankarjeve ceste, pri čemer naj opozorimo, da promet med pošto in sodiščem poteka dvosmerno, prav tako pa je zaprto parkirišče za kratkotrajno parkiranje pri pošti.

Enosmerni promet po Tomšičevi ulici (mimo policije) bo po napovedih potekal nemoteno, po navedbah Občine Kamnik, pa bo v času gradnje na Maistrovi ulici vzpostavljena cona za pešce, podobno, kot je bilo to urejeno med deli v lanskem letu.

Spremenjena prometna ureditev utegne vsaj v začetku povzročiti nekaj zmede med vozniki, ki jih obenem naprošamo, da po Šutni, kljub temu, da je ulica odprta za promet, ne dirkajo, ampak da vozijo previdno in dosledno upoštevajo prometno signalizacijo in predpise. Še posebej potem, ko bo, zaradi sanacije pobočja Starega gradu, prihajalo do občasnih popolnih zapor kamniške obvoznice.