Naslovnica / Trači in tračnice / Natašin frizerski (pred)rojstnodnevni žur v Svetilniku

Natašin frizerski (pred)rojstnodnevni žur v Svetilniku

Najbrž si nobena frizerka na svetu more želeti lepšega rojstnodnevnega darila kot je nov, večji, modernejši in prostornejši frizerski salon, kakršen je, od včeraj tudi uradno, Frizerski studio POWER Nataše Štojs v Svetilniku.

V Svetilniku je bilo včeraj prav luštno, kar ni nič nenavadnega, saj je svoja vrata, po nekaj mesecih urejanja, uradno odprl prenovljen oz. bolje rečeno, nov frizerski salon Nataše Štojs.

Dekleta iz frizerskega studia Power v Svetilniku.

Nataša ima svoj salon v kamniškem Svetilniku sicer že štirinajsto leto, le da se je salon pred nedavnim preselil za nekaj korakov v nove, večje in modernejše prostore, v katerih se bodo, ne le obiskovalke, ampak tudi obiskovalci salona, zagotovo še bolje počutili.

Odprtje novega salona Power je, ob pogostitvi in ljudski živi glasbi, v izvedbi nadebudnih mladih glasbenikov, potekalo v veselem in sproščenem prijateljskem vzdušju, razen zabavnega, pa je imelo odprtje salona, ob sodelovanju z društvom Babi, tudi dobrodelen pridih, saj so lahko s prostovoljnimi prispevki prispevali v sklad za pomoč družini v stiski.

 

Kot  nam je povedala Nataša je bilo v ureditev salona vloženega veliko dela in truda, pri tem pa ji je bil, to je še posebej poudarila, v največjo pomoč njen Sandi, brez katerega novega salona zagotovo še dolgo ne bi bilo, sam salon ter tudi njegova okolica, pa zagotovo ne bi imela takšne privlačne podobe kot jo ima.

Sandi, ki je ob Natašinih pohvalah kar nekoliko zardeval, se je ob tem pošalil, da je že komaj čakal na odprtje lokala, saj naj bi Natašo, spričo vseh skrbi že kake tri mesece ‘bolela glava’, ampak prepričani smo, da je glavobola danes ni več, razen morda tistega prijetnejšega, veseljaškega, kajti priložnostna zabava ob odprtju lokala se je zavlekla še daleč v popoldne, veselje pa se zagotovo utegne nadaljevati tudi danes, ko Nataša prav danes praznuje svoj rojstni dan.

Vse najboljše terobilo poslovnih uspehov in veselja v novem lokalu!