Naslovnica / NOVICE / Občni zbor Turističnega društva Tuhinjska dolina

Občni zbor Turističnega društva Tuhinjska dolina

Člani in članice Turističnega društva Tuhinjska dolina so se v četrtek, 14. marca 2019, zbrali na rednem letnem občnem zboru. V poročilu je bilo izčrpno predstavljeno opravljeno delo po sekcijah ter finančni prilivi in odlivi. Vsa poročila za preteklo leto in program dela za leto 2019 so člani soglasno potrdili.

Občnega zbora se je udeležil tudi župan Občine Kamnik,  gospod Matej Slapar, ki je čestital članom društva za dobro opravljeno delo. Izpostavil je projekt Mobilni prireditveni prostor, ki je bil za društvo velik zalogaj, tako organizacijsko kot finančno.

Program, ki si ga je društvo zadalo za leto 2019, se mu zdi »drzen«. A o izvedbi ne dvomi, saj je društvo že v prvih dveh mesecih organiziralo dva večja dogodka (drsanje v šotoru, pustovanje). Vsem prisotnim  je zaželel uspešno delo ter veliko zadovoljstva ob delu, ki ga opravljajo s takšnim entuziazmom.

Turizem je eno izmed področij, ki je za občino zelo pomembno. Obisk gostov je v porastu, zato bo tudi temu področju potrebno nameniti določena sredstva.

Po končanem občnem zboru je sledilo druženje.

Olga Drolc