Naslovnica / NOVICE / Obvestilo: Nocojšnje soočenje kamniških županskih kandidatov je odpovedano

Obvestilo: Nocojšnje soočenje kamniških županskih kandidatov je odpovedano

Županski kandidat in župan Matej Slapar, ki se bo, namesto nocojšnjega finalnega soočenja kamniških županskih kandidatov v Slovenia Eco Resortu, udeležil proslave v Mariboru, se »opravičuje za morebitno nevšečnost«.

Bralke in bralce našega portala, ki so se morda že v naprej veselili za nocoj napovedanega finalnega soočenja kamniških županskih kandidatov v Slovenija Eco Resortu obveščamo, da zaradi nepričakovane odpovedi sodelovanja županskega kandidata Mateja Slaparja, soočenje žal odpade.

Matej Slapar nam je udeležbo na soočenju pred časom, tako kot Maja Aleksovska Lesjak in Sandi Uršič, sicer osebno potrdil, vendar so nam iz županovega kabineta včeraj poslali obvestilo, da se župan nocojšnjega srečanja kandidatov, zaradi v naprej načrtovanih neodložljivih obveznosti, žal ne bo mogel udeležiti.

Kot so zapisali, dogodek namreč sovpada s podelitvijo spominskih priznanj generala Rudolfa Maistra, katere bosta na slavnostni prireditvi ob dnevu Rudolfa Maistra podelila z županom Mestne občine Maribor ter dodali, da se župan za morebitno nevšečnost opravičuje.

Ker soočenje županskih kandidatov, na katerem smo kamniškim volivkam in volivcem želeli odstreti kar nekaj zanimivih in perečih tem, brez udeležbe vseh županskih kandidatov nima pravega smisla in pomena, smo bili primorani, da današnje soočenje odpovemo.

Za »morebitno nevšečnost« se našim bralkam in bralcem, Slovenia Eco Resortu in županskima kandidatoma Maji Aleksovski Lesjak in Sandiju Uršiču iskreno opravičujemo tudi sami, županu pa želimo srečno pot v Maribor.

Kljub temu, da soočenja v Slovenia Eco Resortu nocoj ne bo, pa lahko priložnost vseeno izkoristite za obisk in preživetje sproščenega večera ob dobri hrani, kajti na ponudbo restavracije Slovenia Eco Resorta v Godiču, ki jo iskreno priporočamo, se je namreč moč zanesti bolj zanesljivo, kot pa na besedo politika ali predvolilno obljubo.