Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo o spremembi prometnega režima na državnih cestah (odsek Podlom – Kranjski Rak – Luče in Kamnik – Ločica)

Obvestilo o spremembi prometnega režima na državnih cestah (odsek Podlom – Kranjski Rak – Luče in Kamnik – Ločica)

Začasna sprememba prometnega režima na državni cesti Podlom – Kranjski Rak – Luče

Občanke in občane obveščamo, da bo zaradi sanacije usada od 27. oktobra 2020, od 6. ure do 11. decembra 2020, do 16. ure veljala sprememba prometnega režima-popolna zapora državne ceste na odseku Podlom – Kranjski Rak – Luče.

Dela bo izvajalo Komunalno podjetje Kamnik, d. o. o.

Zapora na kamniški strani bo veljala od ovinka za naseljem Kališe do parkirišč na Kranjskem Raku. Iz kamniške strani bo v času popolne zapore možen obvoz čez Krivčevo in Šunce na Kranjski rak ter na Veliko planino in obratno.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v času trajanja del in vljudno prosimo za upoštevanje spremenjene prometne signalizacije.

­­­Začasna sprememba prometnega režima na državni cesti Kamnik – Ločica

Občanke in občane obveščamo, da bo en dan v terminu od 28. oktobra 2020 do 27. novembra 2020 od 8. do 16. ure veljala delna zapora državne ceste Kamnik – Ločica, in sicer zaradi del na cestišču (vpihovanje optičnega kabla).

Dela bo izvajalo podjetje ŽIBI PROJEKT.

Izvajal se bo izmenični enosmerni promet, urejenim z ročnim usmerjanjem.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v času trajanja del in vljudno prosimo za upoštevanje spremenjene prometne signalizacije.