Naslovnica / POUDARJENO / Odbojkarska igrišča žarijo, začenja se odbojkarska tekmovalna sezona 2019/20

Odbojkarska igrišča žarijo, začenja se odbojkarska tekmovalna sezona 2019/20

Tudi Kamnik ni ušel odbojkarski evforiji, ki je zajela Slovenijo v minulih tednih. Kamniški odbojkarji so ob pomoči Občine Kamnik in ZTŠK Kamnik na Glavni trg priklicali tisoč domačinov, ki so spremljali pariški finale Eurovolleyja. S koncem prvenstva pa odbojkarije še zdaleč ni konec, zdaj so vroča klubska tekmovanja.

Vroči in pripravljeni na novo sezono 2019/20 so tudi kamniški odbojkarji v dresu Calcit Volley in njihova dva paradna konja, ženski in moški prvoligaš. Medtem ko so moški sezono že začeli in takoj na uvodu v gosteh premagali največjega rivala iz Ljubljane, bodo ženske vrata novi sezoni odprle v domači športni dvorani. Nič manj udarno!

V soboto ob 18.00 se bodo v ŠD Kamnik pomerile aktualne pokalne prvakinje Calcit Volley in aktualne državne prvakinje Nova KBM Branik. 

TEKME V KAMNIKU ŠE VEČJE DOŽIVETJE

Okrepljeni v novi sezoni ne bosta le obe ekipi Calcit Volley, precej pestrejše bo tudi dogajanje ob tekmi. Za mešalno mizo in mikrofonom ostaja energični Uroš Bitenc, prav tisti, ki je na evropskem prvenstvu na noge dvigoval cele Stožice. Temperaturo v dvorani bodo dodatno dvigovale zapeljive plesne navijačice Leaders Unified. Anton Meso Kamnik bo brezplačno skrbel za mesene prigrizke na tekmah za vse navijače, ki bodo na stojnici pred ŠD Kamnik pokazali plačano vstopnico. Pivovarski mojstri iz varilnice piva Maister bodo poskrbeli za vsa žejna navijaška grla. Lokalna pivska poslastica bo servirana po akcijskih cenah.

VSTOPNICE

Vstopnice za odbojkarske tekme bodo na voljo pol ure pred pričetkom tekme na vhodu pred ŠD Kamnik. Cene vstopnic za odrasle bodo za vse domače tekme v vseh tekmovanjih znašale 5 EUR, po polovični ceni bodo na voljo za dijake, študente in upokojence, medtem ko za otroke do dopolnjenega 15. leta ogled tekem ostaja brezplačen. Brezplačen vstop na tekme imajo tudi vsi člani OK Kamnik s predložitvijo klubske kartice. Vpis v OK Kamnik bo na voljo na vsaki tekmi na blagajni, članstvo znaša 30 EUR. Vstopnice prav tako ne bo treba plačati vsem navijačem Minerjem. Minerska vstopnica je navijaška majica, ki so jo prejeli lansko sezono, zato je nikar ne pozabite obleči za na tekmo.

Razpored tekem poiščite na klubski spletni strani www.calcitvolley.si, napovedim tekem in odbojkarskemu utripu v Kamniku lahko sledite na družbenih omrežjih Facebook in Instagram Calcit Volley, prav tako bodo tekme najavljene tudi na portalu Kamnik.info.

Navijajte za nas glasno in strastno!

Calcit Volley