Naslovnica / Napovedi in obvestila / Petkov kulinarični večer bo popestrila dalmatinska glasba

Petkov kulinarični večer bo popestrila dalmatinska glasba

Prijetno je bilo vse minule poletne vikende pričeti z dobro hrano, ob spremljavi prijetne glasbe in v sproščenem vzdušju. Nova ulična kuhinja z glasbeno spremljavo se je v Kamniku zelo dobro prijela. Zadovoljni obiskovalci in zadovoljni gostinci so bili dodatna spodbuda, da so se na Zavodu za turizem, šport in kulturo odločili pripraviti še en dodatni kulinarični večer.

V petek, 4. avgusta, bo tako potekal še dodatni, peti kamniški kulinarični večer, in sicer, kot so obiskovalci že navajeni, v Parku Evropa. Park se bo tako tudi prvi petek v avgustu spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. Tudi tokrat se dobimo od 17. ure dalje. Ta dodatni kulinarični večer bo popestrila dalmatinska glasba, saj bosta za glasbeno spremljavo poskrbela Klapa Šufit in Gino&band.

Kamniški kulinarični večeri so potekali vsak petek v juliju na istem kraju, v Parku Evropa, ob istem času, od 17. ure dalje.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih boste lahko poskusili različne jedi in ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem pa je druženje, zato bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi.

ZTKŠ Kamnik