Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Po darila in astrološke nasvete k Rudici v Kotiček pod srečno zvezdo
Ustvarjalka in astrologinja Rudica Kovačič Ahlin v Kotičku pod srečno zvezdo.

Po darila in astrološke nasvete k Rudici v Kotiček pod srečno zvezdo

Na Maistrovi ulici v centru Kamnika se nahaja Kotiček pod srečno zvezdo, prodajna galerija oz. zanimiva trgovinica z različnimi unikatnimi darili, kjer se lahko mimogrede pogovorite še z astrologinjo Rudico Kovačič Ahlin in povprašate, kakšno usodo vam namenjajo zvezde.

Počasi se bliža konec letošnjega leta, čas obdarovanja in  dobrih decembrskih mož, hkrati pa tudi čas novih načrtov in ciljev za prihajajoče novo leto in prihodnost, pri čemer nam je lahko v precejšno pomoč tudi naklonjenost zvezd.

Trgovinica in astrološka svetovalnica Kotiček pod srečno zvezdo se nahaja ob Glavnem trgu na Maistrovi 1 v Kamniku.

Darila in usoda zapisana v zvezdah

Prijetno s koristnim lahko združite v središču Kamnika, v luštni trgovinici Kotiček pod srečno zvezno, na Maistrovi ulici 1 oz. nedaleč od pošte oz. nasproti Glavnega trga, kjer ima svojo trgovinico in astrološko svetovalnico ustvarjalka in astrologinja Rudica Kovačič Ahlin, ki o svoji trgovinici pravi:

»V trgovini Kotiček pod srečno zvezdo, ki se nahaja v centru Kamnika, na Maistrovi ulici 1,  sem združila ponudbo svojih dolgoletnih dejavnosti: astrološko svetovanje, izdelavo unikatnih izdelkov in ljubezen do zelišč. Tako sem ustvarila kreativen prostor, kjer lahko navežem bolj oseben stik z ljudmi, ki jih privlačijo in zanimajo ta področja.

Kamničani imajo sedaj možnost, da se lahko pred pomembnimi odločitvami v življenju na enostaven in hiter način posvetujejo s strokovno usposobljeno astrologinjo, ki za svojim delom stoji z lastnim imenom. Zaključila sem študij psihološke astrologije in pridobila mednarodni certifikat za profesionalne astrologe ISAR CAP, kot astrologinja mednarodne organizacije ISAR, pa sem zavezana varovanju zasebnosti, etičnemu kodeksu in predpisanim visokim standardom.«

Certifikat profesionalnega združenja astrologov ISAR CAP.

Več o tem si lahko preberete na spletni strani http://www.e-astrologija.si/ , naj pa ob tem še dodamo, da Rudica že dlje časa uspešno pripravlja različne astrološke napovedi in horoskope tudi za različne časopise in revije, zagotovo pa bo z veseljem izdelala tudi vaš osebni horoskop, ali pa horoskop vašega partnerja, prijatelja, znanca…

Nekaj naklonjenosti zvezd najbrž nikoli ne škoduje, mar ne?

V trgovinici in astrološki svetovalnici Kotiček pod srečno zvezdo vas bosta pozdravila zakonca Rudica in Bojan Ahlin.

Darila po meri vsakega

Ponudba trgovinice oz. galerije Kotiček pod srečno zvezdo je polna raznovrstnih zanimivih daril o sami ponudbi pa ustvarjalka in astrologinja Rudica Kovačič Ahlin pravi: »V moji prodajni galeriji ponujam ročno izdelane izdelke , ki jih izdelujem sama. Da bi  kupcem ponudila čim širši spekter izdelkov, prodajam tudi izdelke drugih avtorjev in rokodelcev. V trgovini je tako na voljo pestra izbira daril in izdelkov za prijeten ambient. Moja specialnost so decoupage reprodukcije znanih slikarskih mojstrov in ročna poslikana keramika, unikatne izdelke pa tržim pod blagovno znamko CoRt, o kateri lahko več izveste na spletni povezavi http://www.cort.si

Magija narave

»Moja velika strast je tudi vse, kar je povezano z zelišči. Že 20 let se ukvarjam z vplivom vonjav na posameznika. Usmerila sem se v naravno odišavljanje doma in pod blagovno znamko Magija narave ustvarila asortima 100 % naravnih ročno izdelanih svečk, ki bodo kupcem vedno na voljo v moji trgovini.

Veliko izdelkov je moja lastna izdelava, zato se lahko kupcem  posvetim in jim omogočim možnost personalizacije daril, ki ga nato izdelam po naročilu.«

Več informacij o trgovinici in astrološki svetovalnici lahko najdete tudi na FB profilu Kotiček pod srečno zvezdo, ki ga najdete na povezavi: https://www.facebook.com/koticek.pod.srecno.zvezdo , seveda pa vam priporočamo tudi obisk same trgovinice Kotiček pod srečno zvezdo, ki jo najdete v samem središču Kamnika na Maistrovi ulici 1.

Delovni čas

Prodajna galerija in astrološka svetovalnica Kotiček pod srečno zvezdo je odprta vsak dan, in sicer med med 10. in 12. uro ter med 16. in 19. uro.

Ob sobotah je Kotiček pod srečno zvezdo odprt med od 8. in 12. uro, ob nedeljah in praznikih, pa je zaprto.