Naslovnica / KOMENTARJI / Pisma bralcev / Pohvala in zahvala NMP Kamnik

Pohvala in zahvala NMP Kamnik

Rada bi pohvalila urgentno službo v Kamniku. Včeraj smo bili namreč spet pozitivno presenečeni in sem končno napisala pohvalo, ki bi jo morala že eno leto nazaj.

Pred letom dni (16.10.2016) sem na kamniško urgenco peljala svojo mami, ki je imela takrat velike probleme z očesom. Sicer je dneve prej že bila pri zdravniku, a na urgenci je bila končno deležna pravega, temeljitega pregleda in primerne oskrbe, po kateri je bilo njeno oko mnogo boljše.

Urgenco smo kasneje obiskali se 2x. Nazadnje včeraj zvečer (30.10.2017). Iz osebnih izkušenj moram pohvaliti kamniško urgenco in vse njene zaposlene kolikor se le da. Takšna pripravljenost za delo, pomoč ljudem, prijaznost, interes, znanje in še bi lahko naštevala.

Preprosto same pohvale, vsem skupaj in vsakemu posebej, ker v svojih 30ih letih v zdravstvu še nisem bila deležna takšnega pozitivnega odnosa, kot ga vedno znova prejmem ali vidim na kamniški urgenci.

Vse pohvale ekipi. Najboljši ste!

Hvala pa tudi vsem, ki ste se pred časom tako močno zavzemali, da smo ambulanto Nujne medicinske pomoči Kamnik obdržali.

Hvala vsem!

Sabina Hribar Bohler