Naslovnica / LOKALNA POLITIKA / Lokalne volitve 2014 / Posebno obvestilo za vse socialno ogrožene občane

Posebno obvestilo za vse socialno ogrožene občane

pavlihaVse socialno ogrožene občane, občane z nizkimi dohodki, odkrite in prikrite alkoholike ter vse druge občane, ki se težko prebijajo iz meseca v mesec, pozivamo, da izkoristijo predvolilno obdobje in redno spremljajo ter obiskujejo predstavitve županskih kandidatov.

Poleg obilja sladkih besed in obljub, županski kandidati, na svojih shodih in predstavitvah, ponujajo bogato izbiro brezplačne hrane in pijače, tako da se boste lahko, tudi ob glasbeni spremljavi, po dolgem času, do sitega najedli, odžejali ter se, kot smo že dejali, posladkali s sicer nekoliko težje prebavljivimi sladkimi govori in obljubami. Z nekoliko sreče, boste lahko domov odšli, ne samo siti, ampak bogatejši za kak kos garderobe, denimo z novo kapo in majico, ali pa vsaj s svinčnikom, balonom in stekleničko vode s priokusom po volitvah.

Nad kulinarično ponudbo zagotovo ne boste razočarani, saj kvalitetni ponudbi jestvin in pijače nekaterih kandidatov ne gre oporekati, lahko bi celo rekli, da je pestrejša in bogatejša od njihovih volilnih programov, na Zavodu za turizem in šport pa že razmišljajo, da bi županske kandidate, tudi po volitvah, aktivno vključili v projekt Okusi Kamnika.

Diabetikom, osebam s prekomerno telesno težo, slabo prebavo in slabimi živci svetujemo previdnost, oz. predhodni posvet z osebnim zravnikom.