Naslovnica / Napovedi in obvestila / Pozor: Jutri bodo na kamniški obvoznici že prve cestne zapore

Pozor: Jutri bodo na kamniški obvoznici že prve cestne zapore

Občina Kamnik občanke in občane obvešča, da bodo na Kamniški obvoznici od junija do predvidoma oktobra 2018 potekale občasne popolne in delne zapore zaradi sanacije pobočja Starega gradu. Skale in podrto drevje nad obvoznico med drugim predstavljajo vedno večjo nevarnost za udeležence v cestnem prometu. Investitor sanacije je Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo.

OBČASNE POPOLNE ZAPORE SE BODO IZVAJALE V TREH FAZAH, IN SICER

I. FAZA: JUNIJ 2018

  • POPOLNA ZAPORA OB SOBOTAH in NEDELJAH, od 6. do 7. ure in od 13. do 14. ure

II. FAZA: JULIJ in AVGUST 2018

  • POPOLNA ZAPORA OD PONEDELJKA DO NEDELJE (vsak dan), od 5. do 6. ure, od 9. do 10. ure, od 12. do 13. ure in od 18.30 do 19.30 

III. FAZA: SEPTEMBER in OKTOBER 2018

  • POPOLNA ZAPORA OB SOBOTAH in NEDELJAH, od 6. do 7. ure in od 13. do 14. ure.

OBVOZI

  • za tovorna vozila, avtobuse in kombije obvoza ne bo mogoče izvesti,
  • za osebna vozila smer Tuhinjska dolina–Kamnik bo obvoz potekal v smeri Nevlje pri gasilskem domu–Mamutov most–Neveljska pot–samostan Mekinje–Cankarjeva cesta–krožišče Fužine–Medvedova ulica–Glavni trg–ulica Šutna–Ljubljanska cesta–Kamniška obvoznica,
  • za osebna vozila smer Kamnik–Tuhinjska dolina pa v smeri krožišče na obvoznici pri bencinskem servisu OMW–Ljubljanska cesta–Šolska ulica–obvoznica do Maistrovega mostu–Tomšičeva ulica–Medvedova ulica–krožišče Fužine–Cankarjeva cesta–Prašnikarjev drevored–Neveljska pot–Mamutov most–Nevlje pri gasilskem domu.

IZJEMA

Zaradi varnosti je v I. fazi obvoza, torej v mesecu juniju 2018, predvidena popolna zapora Maistrovega mostu za smer Kamnik–Tuhinjska dolina, in sicer v smeri Usnjarska cesta pri trgovini Spar–Trg svobode–Prešernova ulica do Glavnega trga.

OBČASNE DELNE ZAPORE

Za potrebe gradbišča in dostave materiala se bodo na Kamniški obvoznici izvajale tudi občasne delne zapore v smeri Kamnik–Tuhinjska dolina, pri čemer bo izvajalec zagotavljal fizično usmerjanje vozil.

FIZIČNO USMERJANJE

Na obvozih pričakujemo povečan promet in občasne zastoje, zato bo na kritičnih mestih potekalo fizično usmerjanje prometa ter nadzor policije.

Prav tako pričakujemo kolone tovornih vozil, avtobusov in kombijev na Kamniški obvoznici, zato bo potekalo fizično usmerjanje osebnih vozil in nadzor policije.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve