Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: “Razsvetljeni” prehitri voznik

Prometna nesreča: “Razsvetljeni” prehitri voznik

Vozniku, ki na Šolski ulici zaletel v drog javne razsvetljave, nato pa s kraja zbežal, se je najbrž pošteno posvetilo šele, ko so ga izsledili policisti.

Delavci Komunalnega podjetja Kamnik so policiste Policijske postaje Kamnik danes dopoldne, okoli 11. ure, obvestili o poškodovanem drogu javne razsvetljave na Šolski ulici v Kamniku.

V omenjeni drog se je namreč zaletel neznani voznik, ki sicer samega droga ni podrl, ampak le dodobra načel, je pa zaradi trka s precej visokega droga na pločnik padla ulična svetilka.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja nesreče, kmalu izsledili vozilo in voznika osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v drog.

Kot smo že omenili je voznik po nesreči s kraja odpeljal, ne da bi o tem kogarkoli obvestil, ampak v sreči, razen vozila in svetilke javne razsvetljave, v nesreči ni bil nihče poškodovan, je pa nastala materialna škoda.

Za razbitine svetilke in vozila ter odklop elektrike so poskrbeli delavci Komunalnega podjetja Kamnik, policisti pa so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.