Naslovnica / Napovedi in obvestila / Ugoden najem apartmajev v Villi Maria na Korčuli

Ugoden najem apartmajev v Villi Maria na Korčuli

Za prijeten obmorski dopust in bivanje na Korčuli lahko, letos še posebej ugodno, najamete klimatiziran apartma v Villi Maria.

Korčula je rodno mesto Marka Pola in ponuja veliko več, kot samo sonce in morje. Otok je od kopnega je oddaljen zgolj 1,2 km, kar omogoča veliko mobilnost in zanesljivost dostopa na in iz otoka, saj na otok lahko pridete s trajektom preko Orebiča na Pelješcu, preko Splita v Velo Luko ali s katamaranom iz Splita neposredno v mesto Korčulo.

Otok Korčula je kot nalašč za pravi oddih in raziskovanje

Korčulo lahko raziskujete z avtom, kolesom ali motornim kolesom, saj so ceste in dostopi lepo urejeni. Z lastnim ali najetim plovilom lahko skrite kotičke obale otoka raziskujete z morske strani, severna stran otoka pa je idealna tudi za surfanje, jadranje in vožnjo s kajakom.
Zahvaljujoč izjemni legi otoka je Korčula idealno izhodišče tudi za enodnevne izlete na otoke Mljet, Lastovo in Hvar ter mesti Split in Dubrovnik, medtem ko je mesto Korčula že samo po sebi zgodovinski in arhitekturni biser, ki se ponaša s številnimi muzeji, cerkvami, samostani, malimi trgovinami in lokali ter izvrstno kulinarično ponudbo, preko celega poletja pa se na otoku odvijajo tudi številne prireditve.
Gostom Ville Maria so za kopanje na voljo številne urejene plaže, ki se nahajajo v neposredni bližini apartmajev. V Lumbardi je peščena plaža Pržina, v Bilini pa plaža s kamenčki, kar je idealno za kopanje z manjšimi otroki. Zelo lepe plaže s kamenčki so tudi Pupnatska luka ter Bačva, ljubitelji samote pa lahko na otoku najdejo številne divje in zelo lepe plaže.

Apartmaji v Villa Marija

Villa Maria, ki se nahaja v kraju oz. na rtu Soline, vam nudi možnost oddiha izven mestne gneče in hrupa, hkrati pa ste od centra Korčule oddaljeni vsega 4km, tako da se do središča mesta, če se radi rekreirate in sprehajate, po urejeni pešpoti ob obali, lahko podate kar peš ali s kolesom.
Vsi apartmaji, ki so od plaže oddaljeni vsega 70 m, so klimatizirani ter imajo tudi teraso s pogledom na morje, otok Badijo in polotok Pelješac. Na voljo  vam je tudi velika skupna terasa s kaminom, ki ga lahko prosto uporabljate za pripravo različnih dobrot, parkirišče pa je za goste zagotovljeno neposredno pred samo vilo.

Naj dodamo še to, da so hišni ljubljenčki pri nas dobrodošli, da pa vam ob prihodu na zaslužen odmor ne bo potrebno kuhati že prvi večer, pa vas bosta gostitelja Marija in Ante pričakala z večerjo dobrodošlice.

Cena najema apartmaja za 2 osebi je 40 EUR na dan, sama cena pa vključuje tudi turistično takso. Razen apartmajev za dve osebi, so na voljo tudi apartmaji za 3 in 5 oseb.
Če na morju najraje uživate v poznem poletju, vas najbrž utegne razveseliti informacija, da so cene najema apartmajev v septembru še za 15 EUR nižje.
Za več informacij ter rezervacije nas kontaktirajte po telefonu ali prek elektronske pošte.

Kontaktni podatki

Villa Maria
Soline 718, Korčula, Hrvaška

Mobilni telefon: 00385 98 196 9829
Telefon: 00385 20 716 603

E-mail: mara.novakovic1950@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/villamariasolinekorcula

Dobrodošli v Villi Maria na Korčuli!