Naslovnica / NOVICE / V Šmarci so zaskrbljeni zaradi sodov z nevarnimi snovmi

V Šmarci so zaskrbljeni zaradi sodov z nevarnimi snovmi

Občinski svetnik Marko Šarec nas je danes obvestil, da so krajani Bistriške ceste v Šmarci zaskrbljeni zaradi sodov z nevarno oz. vnetljivo snovjo, ki so zloženi oz. skladiščeni v neposredni bližini tamkajšnjih stanovanjskih hiš.

Ker gre za precej neprimerno skladiščenje vnetljivih in nevarnih snovi, za kakšne snovi gre, zaenkrat še ni znano, je Marko Šarec, v imenu vseh sosedov Bistriške ceste, e-mail s pozivom po takojšnjem ukrepanju pristojnih služb, naslovil na več različnih naslovov, med drugim tudi na župana in občinsko inšpektorico, v sporočilu pa je zapisal:

“Obveščam vas v imenu vseh sosedov Bistriške ceste,  da so v neposredni bližini stanovanjskih objektov, na Kamniški cesti 19, skladiščeni sodi z nevarno – vnetljivo snovjo, kar za nas prebivalce predstavlja velik strah, ker je pred časom na popolnoma isti lokaciji že gorelo.

Prosimo za takojšnjo intervencijo!”

 

K sporočilu so bile pripete tudi zgoraj obljavljene fotografije, izgleda pa, da je poziv krajanov Šmarce, vsaj za enkrat, dosegel svoj namen, saj so bili ob našem preverjanju na terenu, sodi že odstranjeni, kljub temu pa se Šmarčani, ki živijo na Bistriški cesti vseeno bojijo, da se utegnejo znova pojaviti.