Naslovnica / Dogodek / Ranko Babić: Moška copata – dobrodelna komedija Leo kluba Kamnik

Ranko Babić: Moška copata – dobrodelna komedija Leo kluba Kamnik

Ranko Babić: Moška copata

Komedija  |  sobota, 10.05.2014, ob 20:00  |  Dom kulture Kamnik

Ranko Babić: Moška copata

Dobrodelna monokomedija Lea Klub Kamnik

RANKO BABIĆ: MOŠKA COPATA
Dobrodelna monokomedija
Organizator: Leo klub Kamnik
Vstopnina: 15 eur

Mislite, da ste copata? Greste lahko ven iz hiše, brez da bi povedali kam ste namenjeni? Seksate tolikokrat na leto, kot je praznikov? Imate ženske prijateljice? Ima vaša boljša polovica gesla od vašega maila in Facebooka? Je vaše prijatelje ljubezen tako zaslepila, da ne najdejo več vaše telefonske v imeniku?

Monkomedija Moška copata je namenjena vsem ženskam, ki želijo na duhovit in sarkastičen način slišati, kako moški dejansko razmišljajo o partnerskih odnosih, otrocih, družini, seksu, ljubezni in skupnem življenju. Hkrati pa je namenjena vsem moškim, ki želijo videti posledice izgovorjenega, kar je po njihovem resnica.
Ranko Babić Vam bo v komediji leta 2014 med drugim razložil,  zakaj moramo paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka, kaj storiti ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj« in kako ne poskušati zadovoljiti svoje življenjske sopotnice. Obudil Vam bo spomine na izgubo nedolžnosti, prvega dopusta s punco in rojstvo prvega otroka. Resnica ni bila še nikoli tako zabavna, kot v komediji Moška copata, ki se bo brez izjem dotaknila prav vsakega.

Kot pravijo naši dedki; »Vsi moški smo copate. Samo da smo razdeljeni na tiste, ki to priznajo in tiste, ki to zanikajo.

Vljudno vabljeni!